Masajul anticelulitic – cum il poti practica la tine acasa?

Masajul anticelulitic este, fara doar si poate, una dintre cele mai bune solutii pentru a scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala. Asa ca este momentul sa afli ce ai putea face pentru a diminua aceasta afectiune a pielii. Si nu iti face probleme, este chiar mai simplu decat credeai.

Asa ca de acum incolo vei adora sa fii chiar tu cea care se ingrijeste, fara sa fie nevoie sa mergi la salon pentru masajul anticelulitic.

Este vorba despre aparatul revolutionar de masaj anticelulitic pe care il folosesc vedetele de la Hollywood! Da, ai citit bine, este cat se poate de adevarat. Si este momentul sa afli si tu mai multe despre acest produs care te poate scapa de multe probleme.

Ce este atat de special la acest produs? Ce face, pana la urma, aparatul de masaj anticelulitic? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza.

Masajul anticelulitic si beneficiile practicarii acestuia

Celulita afecteaza 90% din femei si are mai multe cauze: schimbarile hormonale, predispozitia genetica, sedentarismul, circulatia proasta, retentia de toxine rezultata in urma drenajului slab etc, detalii GRATUITE aici >>>

Ce este celulita?

Este o acumulare de tesut adipos, in special la nivelul abdomenului, coapselor, feselor si bratelor, care se manifesta la nivelul pielii prin niste denivelari inestetice – asa-numitul aspect “coaja de portocala”.

Si, contrar a ceea ce se crede, celulita nu este specifica persoanelor supraponderale, ci apare chiar si la atlete si la supermodele, constituind o problema deranjanta inclusiv pentru femei care, altminteri, au fost inzestrate de Natura cu un corp frumos si armonios.

Ei bine, acest aparat despre care vorbeam elimina cu SUCCES celulita!

Doar ca o elimina foarte rapid si foarte eficient, gratie constructiei sale speciale, cu 6 roti dintate (in total, acestea au 78 de dinti) care se plimba pe zona vizata, asigurand astfel un masaj in profunzime ce tonifiaza pielea si muschii. Celulita dispare ca prin minune! Sa detaliem putin lucrurile.

Masajul anticelulitic si cum poti scapa de aceasta RAPID!

Cu ajutorul aparatului de masaj anticelulitic, rezultatul este rapid si vizibil inca de la primele sedinte, deoarece aparatul are o actiune locala, aplicata exact acolo unde este nevoie.

Tratamentul este profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Eficienta sa se explica prin faptul ca, gratie actiunii celor 78 de dinti, el stimuleaza circulatia sanguina si limfatica. Si trebuie mentionat ca actioneaza nu numai asupra pielii, ci si asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Cum folosesti aparatul de masaj anticelulitic?

Nu trebuie decat sa plimbi usor aparatul in zona vizata, restul vine de la sine – presiunea exercitata de cei 78 de dinti se transmite in adancime si te scapa de grasimea in exces, te ajuta sa arzi caloriile necesare, iti tonifiaza bratele, abdomenul, coapsele. Vezi imagini ilustrative AICI >>>

Aparatul de masaj anticelulitic va deveni aliatul tau nr. 1 in lupta impotriva acumularilor de grasime si a muschilor netonifiati!

Folosit doar 10 minute pe zi, aparatul de masaj anticelulitic are urmatoarele efecte:
• elimina celulita
• ajuta la redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii
• stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
• tonifica musculatura
• reduce stratul adipos
• faciliteaza digestia, elimina constipatia si balonarile

Masajul anticelulitic – te vei bucura in fiecare zi ca l-ai descoperit

Rezultatele se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, cand aspectul de coaja de portocala se estompeaza vizibil, iar pielea este mai neteda. Dupa cateva saptamani efectele sunt de-a dreptul impresionante!

O piele frumoasa, neteda depinde direct de 3 elemente:

1) o buna activitate a vaselor sanguine
2) o hidratare corespunzatoare a organismului
3) o alimentatie corecta

Aparatul de masaj anticelulitic actioneaza asupra primului dintre aceste elemente (stimularea activitatii sanguine), cu aceeasi eficienta ca aceea a unei sedinte la un cabinet cosmetic specializat, dar cu costuri ZERO.

Aparatul de masaj anticelulitic este prezent acum si in Romania!

Eu m-am bucurat enorm ca, in sfârsit, aparatul de masaj anticelulitic a devenit disponibil si in Romania.

Sunt pasionata de tot ce inseamna inovatie in domeniul beauty si imi doream neaparat sa vad ce este cu acest aparat-minune, eficient si fara riscuri, de care vorbeau toate site-urile internationale de specialitate, comanda-l ACUM, pretul este unul extrem de mic >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *