Cum sa indrepti parul fara placa, in mod natural

Daca si tu erai demult curioasa cum sa indrepti parul fara placa, in mod natural, esti pe drumul cel bun. Pentru ca exact despre asta vom discuta in cele ce urmeaza. Foarte multe femei isi doresc sa aiba parul drept, dar nu se impaca cu ideea de a-l arde incet, de fiecare data cand folosesc placa. Pentru ca asta se intampla, pe scurt.

Desigur ca poti folosi tot felul de produse de styling menite sa te ajute, dar asta nu inseamna ca parul va fi foarte sanatos. Poate ca va arata bine, dar in timp va fi afectat, cu siguranta. Asa ca ar fi cea mai buna idee sa inveti cum sa indrepti parul fara placa. Adica apeland la metode naturale si eficiente. Da, este posibil, iar tu te vei bucura ca ai dat curs acestor initiative, fara doar si poate.

In special daca esti obisnuita sa-ti acorzi mult timp, atunci vei avea rabdare si cu aceste metode care s-ar putea sa dureze putin mai mult. Dar pana la urma, o faci pentru tine si pentru sanatatea parului tau. Asadar, cum poti avea un look stilat fara sa apelezi la aparatul de indreptat parul? Despre toate acestea urmeaza sa discutam astazi.

Moda parului drept este la putere, iar tu vrei sa fii in trend. Haide sa vedem ce este de facut!

Cum sa indrepti parul fara placa, in mod natural?

Ei bine, este nevoie sa inveti cateva lucruri de baza, iar coafura ta zilnica va arata mai bine ca oricand, si fara sa folosesti un aparat profesionist de indreptat parul.

Ce daca iti ia putin mai mult timp? Cu siguranta parul tau va arata muuult mai bine, iar tu vei fi fericita. Nu va fi uscat, nu se va rupe asa usor, iar varfurile nu se vor mai despica imediat. Ai nevoie de o perie de par obisnuita si desigur, produse de styling, dedicate indreptarii parului. Iti sugeram sa le cumperi pentru a le avea oricand la indemana.

Cum poti avea un par drept, fara placa?

Nu freca parul. Stii la ce ne referim, nu il il freca repede cu prosopul pentru a se usca rapid, nu doar asta conteaza. Incearca sa ai rabdare, tamponeaza usor parul cu un prosop, dar fara a repeta procedura clasica, pe care am descris-o. Stim, se va usca mai greu, dar crede-ne pe cuvant, este mai bine. Parul nu se va mai rupe atat de usor, asa ca apoi asteapta cateva minute, pentru ca parul tau sa se usuce in mod natural.

Procesul de uscare. Ai nevoie de un uscator performant, care sa faca fata situatiei. Vei incepe sa iei suvite mici si le vei usca astfel, in timp ce le indrepti. Uscatorul va merge de sus in jos, de la radacina spre varfuri. Te vor durea putin mainile, dar merita. Este exact tehnica pe care o folosesc si coafezele, in caz ca nu ai remarcat. De aceea parul arata atat de bine atunci cand vii de la salon. Ia suvite micute, pentru a putea controla procesul mai usor.

Aplica un produs special de indreptare. In acest fel, procesul va fi mai usor si mai eficient. Asa ca pe masura ce ai inceput sa-l usuci mai aplica putin spray, pentru ca totul sa decurga mai usor. In special pe varfurile parului si in zonele unde stii ca se indreapta mai greu…De asemenea, cumpara si un ulei pentru descurcat parul, in special daca esti vopsita si totul se descurca mai greu. Te va ajuta enorm un astfel de produs, asa ca nu te lasa pagubasa si incearca aceste uleiuri care NU iti lasa parul gras.

Cum sa indrepti parul fara placa – nu uita sa ai rabdare!

Usuca-l la temperaturi mari. Si alterneaza si cu cea rece, din cand in cand, pentru ca parul sa se stabilizeze mai usor. Incearca sa nu tii uscatorul foarte aproape de scalp, altfel vei avea senzatia ca parul se arde! De asemenea, incepe procesul de indreptare dupa 5 minute de uscare normala. Este necesar ca parul sa fie un pic uscat, dar nu complet, pentru ca procesul sa mearga ca pe roate.

Nu te grabi. Pentru ca risti sa nu iasa foarte bine, iar a doua zi parul va reveni la normal. Este adevarat ca trebuie sa exersezi, dar in timp vei reusi. Un par mai frumos si mai drept se obtine in timp, cand vei domina aceste tehnici. Nu uita de suvitele rebele din spatele parului, care vor incepe sa se „revolte” daca nu le intinzi bine de la inceput. Usuca fiecare suvita in parte si nu omite niciuna.

Foloseste o spuma care fixeaza. Sau un produs similar, care nu va lasa parul sa se increteasca la cea mai mica schimbare de temperatura. Desigur ca trebuie sa te interesezi pentru a alege produsul care ti se potriveste cel mai bine. Dar sigur ai de unde alege.

O perie rotativa este iarasi mai putin nociva decat o placa de indreptat parul, asa ca ai putea alege si acest produs. De asemenea o perie rotunda, este foarte usor de folosit atunci cand iti indrepti parul cu uscatorul.

Dupa cum vezi, exista mai multe metode de a-ti indrepta parul fara placa, dar nu sunt tocmai rapide, asa ca tu decizi cand ai timp sa le pui in practica.

De ce ne cade parul? Ce trebuie sa stii


Vitamina A. Sau lipsa acesteia, mai bine zis. Poate cauza mari neplaceri, care pot sa se finalizeze cu pierderea podoabei capilare. Parul uscat inseamna ca suferi de o deficienta a acestei vitamine, asa ca NU ar trebui sa ignori problema, sub nicio forma. Nu de alta, dar poate cauza si alte afectiuni ale sanatatii. Este foarte util sa faci analize din cand in cand, pentru a sti daca esti in parametrii normali, in ceea ce priveste vitaminele si mineralele. Este indicat sa iei suplimente la indicatiile medicului, pentru a sti sigur ca rezolvi cu succes aceasta chestiune.

Acizi grasi esentiali. Adica Omega 3. Este necesar…citeste totul despre caderea parului aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *