Cum sa te bucuri mai mult de vara? Sfaturi la indemana oricui

Cum sa te bucuri mai mult de vara? Cum sa ai o stare de spirit mai buna, chiar de maine? Nu este greu deloc. In primul rand, ar trebui sa incepi sa schimbi modul de a fi si de a percepe lucrurile. De asemenea, pentru a fi mai fericita este imperios necesar sa te eliberezi de stres si sa inveti sa te bucuri de viata. Nu este atat de greu pe cat suna, nu iti face griji.

Dar un lucru este cert: daca ai mereu aceleasi idei despre viata si nu cauti sa schimbi nimic, nici nu vei reusi. Pentru a te bucura de viata ai nevoie de noi perspective, dar si noi obiceiuri. Cum sa te bucuri mai mult de vara? Vei afla ce poti face incepand chiar de maine, si crede-ne pe cuvant, iti va placea!

Desigur, va trebui sa fii dispusa sa iesi din zona de confort, pentru a experimenta lucruri si evenimente unice. Iar in sezonul cald poti incerca tot felul de noi activitati.

Cum sa te bucuri mai mult de vara? Iesi din casa cat mai des

Stim ca pe timpul zilei poate fi foarte cald, dar nu uita ca vara nu tine mai mult de 2 luni. Asa ca racoreste-te si in alte moduri, in afara de folosirea aerului conditionat. Poti merge la piscina mai des sau la picnic, in padure. Cu siguranta te vei racori in acest moduri, asa ca bucura-te de aceste activitati minunate.

Merita sa iti iei o zi libera de la serviciu in timpul saptamanii pentru a merge la piscina, de exemplu. Bucura-te de compania celor dragi si de lipsa aglomeratiei, meriti din cand in cand o zi de rasfat total.

De asemenea, cauta sa iesi in parc sau la o terasa cat mai des, pentru a simti bucuria de a ne afla in sezonul cald. Cu siguranta ai remarcat ca toata lumea este mai vesela pe timp de vara, asa ca nu uita sa tii si tu pasul cu ei. De asemenea, ideea este sa iesi cat mai des afara, nu aceea de a sta in casa cat este ziua de lunga.

Petrece mai mult timp in compania prietenilor si bucura-te de un ceai cu gheata, la ceas de seara! Cu siguranta te vei simti mai bine decat in fata televizorului…

Cum sa te bucuri mai mult de vara? Nu uita de concedii si vacante

…sau macar bucura-te mai des de weekenduri prelungite. Orice s-ar zice, este cel mai frumos sa mergi in vacanta atunci cand este cald afara, iar soarele este pe cer. Desigur, nu trebuie sa fie tocmai 40 de grade Celsius, dar cu siguranta poti opta pentru perioade mai „potolite” din punct de vedere al temperaturilor. Asa ca mergi un weekend la mare, unul la munte, cutreiera plaiurile mioritice sau opteaza pentru o vacanta mai lunga in Grecia sau alte meleaguri mediteraneene. Cu siguranta nu vei regreta!

Schimba-ti atitudinea si lasa grijiile la o parte. Iar acest sfat il poti aplica in orice anotimp, pentru ca merita din plin. Un om optimist si energic se va bucura mai mult de viata decat cel care nu face altceva decat sa se gandeasca la ce merge rau…

Smoothie pentru o silueta de vara – ghimbir, scortisoara, afine

Acestea sunt ingredientele esentiale pentru reteta pe care urmeaza sa ti-o prezentam. Dupa cum vezi, vorbim despre alimente gustoase si usor de procurat, asa ca vei avea timp sa te acomodezi rapid cu noua reteta.

Ai nevoie de:

– o bucatica de (3 cm) de ghimbir curatat si maruntit

– un praf de scortisoara

– o mana de afine

– 150 ml lapte vegetal neindulcit (cum ar fi cel de migdale)…continuarea aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *