Cum sa deschizi culoarea parului in mod natural?

Daca si tu te-ai intrebat cum sa deschizi culoarea parului in mod natural, astazi avem raspunsuri relevante pentru tine. Pentru ca poti sa fii sigura ca cel mai bine este sa procedezi in acest fel. Adica fara a apela la tot felul de chimicale si produse de par care te pot afecta.

Cum sa deschizi culoarea parului in mod natural? Vei afla imediat ca este posibil, asa ca avem pentru tine metode simple din popor care chiar functioneaza. Nu de alta, dar podoaba capilara trebuie intretinuta si ingrijita, daca doresti sa ai mereu un par frumos si sanatos!

Totusi trebuie sa te avertizam asupra unei chestiuni importante: fiind produse naturale, acestea nu actioneaza la fel pentru toata lumea. Asa ca unele femei s-ar putea sa obtina rezultate mai bune fata de altele.

Cum sa deschizi culoarea parului? Existe metode naturale care chiar functioneaza

Asa ca daca si tu vrei ca parul tau sa fie mai deschis, nu este cazul sa astepti vara, pentru a sta la soare. Mai sunt si alte metode eficiente.

Cum sa deschizi culoarea parului in mod natural?

Otet. Otetul de cidru de mere te poate ajuta in aceasta perioada, asa ca nu ar fi rau sa incerci. Vei obtine niste suvite roscate, foarte interesante, iar prietenele vor crede ca te-ai vopsit! Poti incerca sa vopsesti doar varfurile, pentru un efect aparte.

Daca vrei sa obtii un efect deosebit, aplica otet de mere pe toata suprafata parului si nu uita sa masezi un pic. Lasa sa actioneze pret de 30 de minute. Daca vrei doar suvite, acopera doar firele de par dorite, le poti infasura cu cate fasii de material.

Otetul din cidru de mere – beneficii de necontestat:

energie. Fara doar si poate ca te va energiza imediat avand in vedere ca este bogat in enzime si potasiu. Aminoacizii vor ajuta si la prevenirea acumularii de acid lactic, o adevarata “sursa” de potentare a starii de oboseala scadere in greutate. Da, te va ajuta sa ai un apetit mai scazut, asa ca metabolismul tau va fi incurajat sa lucreze mai intens detoxifiere. Otetul din cidru de mere ar putea avea un efect intens asupra detoxifierii ficatului si a circulatiei. De asemenea, pielea va arata mai bine si va fi sprijinita eliminarea toxinelor din corp…mai multe despre otetul din cidru de mere aici >>>

Suc de lamaie. Daca il vei dilua cu apa distilata, in proportie de unu la unu, va decolora parul deja saten (deschis), asa ca vei obtine nuante spre blond, absolut minunate. Nu-ti face griji, va arata foarte bine, iar efectul rosiatic nu va aparea, de aceasta data, ca in cazul otetului din cidru de mere.

Cum sa deschizi culoarea parului. Te-ai fi gandit la musetel?!

Musetel. Inca de pe vremuri era folosit pentru deschiderea parului si chiar functiona. Asa ca nu te lasa pacalita de produsele din comert si incearca si ceva 100% natural. Pe vremuri, femeile faceau ceai de musetel foarte concentrat si se spalau pe cap cu el. Dar nu oricum. Il lasau sa actioneze pret de 30 de minute, dupa care se clateau bine de tot si obtineau o culoare minunata. Intreaba-le pe femeile mai in varsta, iti vor confirma!

Apa oxigenata. Exact, cea traditionala, despre care sigur stii ca dezinfecteaza (peroxid de hidrogen), te va ajuta si in aceasta situatie. Cum sa deschizi culoarea parului? Apa oxigenata cu apa normala in proportii egale, il aplici pe zona dorita si il lasi sa actioneze pret de 30 de minute.

Henna. Probabil ca stiai ca henna inchide parul, dar nu neaparat. Dar trebuie sa apelezi la un mic truc pentru a obtine aceste rezultate. Adica vei amesteca henna cu apa fierbinte, asa cum scrie pe ambalaj. Dar nu vei folosi imediat amestecul, il vei lasa deoparte pret de 10-12 ore. Dupa care il aplici si il lasi pret de 3 ore sa actioneze in profunzime. Pana si parul negru va capata un aspect rosiatic si deosebit.

Frunze de nuc. Ala metoda naturala super eficienta pentru a vopsi parul in mod natural. In special daca doresti sa obtii o nuanta mai inchisa, spre rosiatica. Ai nevoie de frunze de nuc si apa clocotita pentru a pregati un ceai puternic. Dupa ce te speli bine te vei clati cu ceaiul de nuc si nu vei mai da cu apa dupa, il vei lasa sa se usuce asa. In curand vei remarca efectele minunate, trebuie sa repeti aceasta procedura de cel putin cateva ori, pentru o obtine efectele dorite.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *