Secrete anti-imbatranire care chiar functioneaza!

Odata ce vei fi familiarizata cu aceste secrete anti-imbatranire vei intelege mai bine cum poti preveni procesul acesta, daca esti putin disciplinata. Desigur ca nu vorbim aici despre minuni. Adica, chiar daca vei respecta aceste secrete anti-imbatranire nu vei arata ca la 30 de ani!

Dar cu siguranta poti preveni anumite aspecte ale imbatranirii, pe care noi le „incurajam”, fara sa ne dam seama. De ce? Pentru ca nu mancam ce trebuie, suntem prea sedentari, folosim multe produse nocive si lista poate continua!

Pentru a afla secrete pentru o viata mai lunga, ne-am gandit sa analizam vietile celor care au trait mult si bine. Cum ar fi doctorul japonez Shigeaki Hinohara, considerat medicul cel mai longeviv de pe mapamond. Acesta a incetat din viata la 105 ani si este un exemplu pentru noi toti.

Dr. Hinohara nu a vrut sa se retraga sub nicio forma din activitatea medicala pe care a inceput-o in 1941. Toata viata si-a dedicat-o studiului longevitatii. In acest sens, medicul a publicat mai bine de 150 de lucrari de specialitate. A participat de-a lungul vietii la nenumarate conferinte, cursuri, etc convingandu-i pe oameni ca trebuie sa fie fericiti. Acesta este, in viziunea domniei sale, primul lucru pentru a avea o viata lunga si frumoasa…citeste mai departe ce spune medicul >>>

Secrete anti-imbatranire – nu uita sa te bucuri de viata!

Fii multumita de tine. Pe scurt, asa cum ne sugereaza si medicul de mai sus, bucura-te cat mai mult. De tot si toate ce te inconjoara. Doar in acest fel vei fi mai fericita ca oricand, garantat! Desigur ca atunci cand esti fericita, ai mai multa grija de tine si mai mult respect pentru propria persoana! Asa ca vei manca mai sanatos si vei folosi cele mai bune produse pentru tine. Pielea ta va arata mai bine si vei imbatrani mult mai incet fata de alte persoane.

Nu manca zahar. Poate ca nu stiai, dar pe langa faptul ca este extrem de nociv, zaharul are si proprietatea de a spori procesul de imbatranire. Asa ca nu vrei sa incurajezi acest lucru, cu siguranta! Renunta la dulcele nociv, obtinut din sucuri, prajituri sau ciocolata. Mananca mai degraba ciocolata neagra, prajituri vegane fara zahar si desigur, multe fructe. Antioxidantii continuti de fructe te vor ajuta sa arati mai tanara, avand proprietatea de a preveni procesul imbatranirii.

Hidrateaza-te. Este fara doar si poate unul dintre acele secrete anti-imbatranire care chiar functioneaza. Este necesar sa bei apa pura, cu pH mare, daca vrei sa ai un sistem imunitar mai bun si o sanatate de fier. Apropo, si ceaiurile care detoxifica pot ajuta mult in aceste situatii, asa ca nu le neglija nici pe acestea. Se aplica si atunci cand vorbim despre mentinerea tenului. Nu uita sa te cureti bine inainte de culcare si sa aplici un ulei de argan, de exemplu. Uleiurile naturale fac minuni, atunci cand vorbim despre prevenirea imbatranirii premature.

Nu uita ca pielea sensibila din jurul ochilor are nevoie de o atentie speciala. Asa ca ai mare grija sa masezi cu grija acea zona. Poti folosi si produse specializate, despre care stii ca ti-au facut bine si in trecut.

Secrete anti-imbatranire. Ai grija si de podoaba capilara

Parul poate fi deteriorat. In special daca te vopsesti deseori, pentru a ascunde firele albe. Nu ai ce face, la un moment dat vopseaua isi va pune amprenta. Dar nu iti face griji. Un ser de par sau uleiul de ricin in combinatie cu cel de masline pot face minuni. Foloseste mai des aceste masti si ai grija de parul tau. Tunde-ti parul mai des, poti opta chiar si pentru o schimbare de look, pentru a fi sigura ca parul tau este in sanatos.

Nu uita de nutritie. Este vorba despre faptul ca ar trebui sa mananci mult mai sanatos, odata ce ai inaintat in varsta, mai ales. Devine vital sa ai o sanatate de fier si un sistem imunitar puternic. In acest fel vei evita si bolile cronice sau cele specifice varstei. Nu uita sa mananci zilnic:

  • fructe proaspete, bea sucuri naturale inca de la prima ora
  • legume si salate crude
  • leguminoase, naut, linte, fasole, mazare
  • carne de peste si de curcan
  • nuci, alune, migdale, caju si seminte ( chia, in, floarea soarelui, etc)
  • verzituri, adica spanac, salata verde, kale, patrunjel, marar, etc

Pe scurt, mananaca mai putina carne si mai multe alimente vegetale!

4.77/5 (30)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Secrete anti-imbatranire care chiar functioneaza!

  • 3 septembrie 2019 la 19:07
    Permalink

    Sfaturi foarte utile pentru noi femeile.Va multumim!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *