Apa de trandafir – beneficii si mod de preparare

Apa de trandafir este fara doar si poate un elixir al tineretii si frumusetii despre care ai vrea sa stii mai multe, in special daca vrei sa te mentii tanara in mod natural.

Iar vestile bune nu se opresc aici, avand in vedere ca acest produs te poate ajuta si din punct de vedere medical. Despre parfum stii ca e minunat, iar apa de trandafir cu siguranta va fi foarte eficienta avand in vedere ca are in compozitie antioxidanti si acizi organici.

Parfumul trandafirului este vindecator, si nici nu este de mirare avand in vedere ca este bogat in calciu, fosfor, fier, acid citric, minerale si vitamine.

Apa de trandafir – beneficii si iar beneficii

Poate ca nu stiai, dar aceasta apa de trandafir se foloseste inca din antichitate, tratand atat boli psihice, de inima si chiar de rinichi.

Pielea mai frumoasa. Fara doar si poate proprietatile antiinflamatoare te vor ajuta sa ai o piele tanara si mai sanatoasa. De asemenea, ajuta la eliminarea iritatiilor, a infectiilor si reduce roseata. Functioneaza de minune si atunci cand vine vorba despre pielea iritata si va duce la vindecarea imediata a zonelor afectate.

Are efect de intinerire. In sensul ca apa de trandafiri ajuta tenul sa arata mai bine ca oricand. Antioxidantii vor neutraliza radicalii liberi, iar chipul tau va fi intinerit. Vor fi prevenite petele de imbatranire precum si ridurile de expresie. Avand un efect astrigent, poate duce la eliminarea porilor mariti si a altor imperfectiuni de la nivelul tenului. Vei folosi o discheta din bumbac si vei aplica apa de trandafir pe intregul chip.

Un par mai sanatos. Este un ingredient cheie atunci cand vine vorba despre mastile de par si te poate ajuta sa scapi de matreata. De asemenea, vei putea preveni cu succes caderea parului. De asemenea, parul va fi mai sanatos, firele de par vor fi bine hidratate si lucioase.

Apa de trandafir – un parfum minunat si natural

Spray de corp. Revigorant si intens dar totodata subtil, aceasta apa de trandafir are rolul de a te racori oricand cu succes. Realizata din ingrediente naturale, cu proprietati remarcabile, acest parfum va deveni preferatul tau, in scurt timp. Are rolul de a hidrata, iar efectele antibacteriene isi vor face efectul.

Poate preveni cu succes chiar si problemele stomatologice. Da, in special daca risti sa faci paradontoza sau paradontita. Asa ca, daca ai gingiile inflamate poti sterge cu un betisor imbibat cu apa de trandafiri zonele afectate. Apropo, te va ajuta sa ai si o respiratie mai proaspata.

Apa de trandafir – ingrediente:

Mod de preparare

Se vor zdrobi foarte bine petalele. In 250 de ml apa se vor pune jumate din petale si se vor lasa la macerat, pana de dimineata. Celelalte petale se vor infuza doar pentru 30 de minute cu apa. Ambele amestecuri se vor combina de dimineata, cand vei folosi si lotiunea obtinuta.

ATENTIE! Apa de trandafiri nu va rezista mai mult de 2 zile, iar asta va fi posibil doar daca o vei lasa la frigider. Nu uita sa arunci petalele dupa infuzie si sa pui amestecurile in recipiente de sticla.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *