Petele maronii: cum sa scapi de ele

Daca si tu te-ai confruntat cu petele maronii care pot aparea pe maini, corp si inclusiv pe fata ai face bine sa citesti in continuare, pentru a descoperi o varianta simpla de a le inlatura.

Nu de alta, dar de multe ori aceste trucuri simple functioneaza de minune, asa ca ar fi momentul sa testezi ceva naturist. Aceste pete apar in special femeilor mai in varsta, dar nu este obligatoriu sa fie asa. Pot aparea din ce in ce mai des, odata cu trecerea anilor, asa ca este bine sa stii ce ai de facut.

Petele maronii pot aparea si femeilor care au devenit mamici de curand, precum si in alte cazuri aparte, tocmai de aceea astazi vom invata un truc simplu.

Multe femei se simt complexate din cauza acestui aspect si considera ca sunt prea in varsta pentru a putea remedia aceasta chestiune. Nimic mai fals!

Petele maronii – ce poti face pentru a le preveni?

Exista nenumarate creme pe piata care promit marea cu sarea si vor sa te convinga ca sigur poti scapa de acestea, daca vei folosi un anume produs. Sa fie oare asa? Nu intotdeauna, de multe ori aceste firme nu reusesc sa ofere ceea ce promit. Tocmai de aceea este o idee buna sa faci o cercetare pe cont propriu si sa vezi ce ai putea sa mai incerci.

In special ca acele produse cosmetice sunt pline de chimicale si iti pot afecta sanatatea, asa ca este momentul sa incerci sa scapi de petele maronii folosind metode naturale.

Iar acest truc pe care urmeaza sa ti-l prezentam este creat chiar de un dermatolog care a decis sa ajute femeile care se confrunta cu aceasta problema. Iar vestea cea buna consta in faptul ca ai nevoie doar de 2 ingrediente pentru a crea acest amestec.

Petele maronii – cum se trateaza?

Asa cum iti spuneam mai devreme, nu va fi prea greu sa prepari „potiunea” magica. Vei avea nevoie doar de otet de mere si suc de ceapa.

Cum vei proceda pentru a pregati faimosul remediu?

Ei bine, tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui cateva cepe in juicer si sa apesi pe butonul de pornire. Cand obtii sucul cu pricina, nu-ti ramane altceva de facut decat sa-l amesteci cu otetul de mere. Apoi vei aplica acest amestec direct pe petele maronii despre care vorbim.

Sucul de ceapa trateaza cu succes petele si alte afectiuni ale pielii, avand in compozitie un numar ridicat de antioxidanti.
Otetul de mere este bogat in acizi hidroxilici care au capacitatea de a elimina pielea moarta.

ATENTIE!

Poti pregati leacul pentru petele maronii si cu ajutorul blenderului. Asa ca poti pune o ceapa tocata in blender, apoi 1/2 cana de otet de mere. Amesteci bine totul si apoi folosesti dischete de bumbac pentru a aplica solutia pe piele.

Pentru a obtine cele mai bune efecte, iti recomandam sa realizezi acest procedeu zilnic, timp de o luna. Vei ramane uimita de efectele acestui remediu, iar petele maronii vor incepe sa dispara dupa 7 zile!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *