Idei de pachet pentru serviciu

Sigur iti vor placea aceste idei de pachet pentru serviciu, in special daca esti genul de femeie interesata de sanatate si de…mentinerea siluetei! Trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca traim intr-o lume manata de graba, ambitii si mancare nesanatoasa, printre altele. Nu ti se pare ciudat ca atat de multi tineri au probleme cu greutatea, in ziua de astazi? Nu observai asa ceva in urma cu 30 de ani. Cel putin nu in Europa.

Din pacate, globalizarea a venit cu bune, dar si cu rele. Conceptul de fast-food, adus in atentia noastra de cei din Vest nu a creat decat probleme. Initial toata lumea era fascinata si se gandea ca nu mai trebuie sa gateasca. Cand au inceput problemele legate de greutate si sanatate, lucrurile s-au schimbat. Acum oamenii vor sa afle cateva idei sanatoase de pachet pentru serviciu, de exemplu.

Studiile arata ca tinerii au inceput sa fie din ce in ce mai interesati de mancarea sanatoasa si nici nu este de mirare. Cererea pentru produse bio a crescut, iar industria care ofera mancare sanatoasa este din ce in ce mai puternica.

Daca si tu te numeri printre acele femei interesate de sanatatea ta, atunci te afli in locul potrivit. Astazi vom afla ca si la birou putem manca sanatos. Daca ne dorim cu adevarat si suntem dispuse sa facem un mic efort.

Idei de pachet pentru serviciu – simple si usor de pregatit

 

1. Orez brun cu legume inabusite si somon la gratar

Probabil ca este de prisos sa iti mai detaliem aceasta reteta, avand in vedere ca este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa fierbi orezul si sa adaugi cateva legume calite in prealabil, cu putin ulei de masline, o ceapa si un usturoi. Somonul il vei pune pe gratar si il vei lasa sa se rumeneasca un pic. Poti adauga si o salata de cruditati acestei mese, pofta buna!

2. Paste integrale cu galbiori

Dupa cum vei vedea, aceste idei de pachet pentru serviciu sunt incredibil de usor de realizat. Este necesar sa aloci cam 30 de minute seara si totul va fi rezolvat. Asa ca, cumpara o cutie de paste integrale si fierbe-le al dente. Caleste o ceapa, putin usturoi si apoi adauga galbiorii curatati in prealabil. Caleste-i bine si lasa-i la fiert, vor lasa suficienta apa (daca nu poti adauga putina). Dupa 10 minute, adauga o rosie tocata, putin sos de rosii si putina apa. Amesteca mereu pentru ca sosul sa nu se prinda. Dupa alte 10 minute, inchide focul si lasa-le sa se raceasca.

Serveste-le cu pastele integrale si adauga putin parmezan si o cateva frunze de busuioc!

Idei de pachet pentru serviciu – minunata mancare vegetariana

3. Chiftelute de legume la cuptor si tocanita de dovlecei

Vei cumpara cartofi, morcovi, dovlecei, telina, le vei curata si amesteca bine. Vei sparge un ou si vei amesteca din nou totul. Dupa aceea adauga condimente si incepe sa creezi cateva chiftelute, pe care le vei pune pe o tava, tapetata cu hartie de copt. Incalzeste in prealabil cuptorul la 180 de grade. Lasa-le sa se rumeneasca bine.

Intre timp, cu restul de dovlecei, vei prepara o tocanita. Din nou vei cali o ceapa si vei adauga dovleceii maruntiti, cu putina apa. Vei lasa sa fiarba, dupa care vei adauga condimente si putin sos de rosii, la final. Desigur, poti prepara si in alt fel mancarea, dar asigura-te ca este sanatoasa. Fara prajeli, de exemplu.

Aceste idei de pachet pentru serviciu sunt foarte simpliste, dar gustoase. Vei adora combinatia dintre chiftelute si tocanita. Nu uita sa adaugi condimentele care iti plac tie cel mai mult. Pune si turmeric, acest condiment minune este extrem de benefic sanatatii.

4. Tocanita de curcan cu mazare

Vei cali o ceapa si vei pune si mazarea apoi, cu o cana de apa. Separat, intr-o tigaie la aburi, prepara curcanul. Genul acela de tigaie care nu necesita ulei este extrem de sanatoasa. Si unde mai pui ca in 30 de minute carnea este gata? Mazarea va fierbe rapid ( daca nu este din cutie si nu mai este necesar acest pas), iar la final poti adauga putin sos de rosii si condimente.

Inca o mancare perfecta pentru pranzul de la birou.

 

Idei de pachet pentru serviciu – o salata poate tine de foame!

5. Salata de pui ( de tara) si cruditati

Prepara o salata minunata, formata din: salata verde, porumb, rosii cherry, castraveti si bucatele de pui la gratar. Este perfect daca poti face rost de carne din surse sigure. Sa nu iti para rau ca este mai scumpa. Pe termen lung, iti vei mentine sanatatea, ceea ce este extrem de important.

Nu iti va lua mai mult de 5 minute sa prepari salata. O poti face chiar de dimineata, pentru a fi cat mai proaspata. Totul este sa nu uiti sa pui cateva felii de pui pe gratar, in seara anterioara.

Stim, va fi nevoie sa aloci putin timp, dar poti fi sigura ca merita. Nu uita sa iei la tine si gustari sanatoase, precum:

– nuci, migdale, caju, nesarate si neprajite
– fructe de sezon
– batoane din cereale
– iaurt degresat

Nu uita ca sanatatea are un rol covarsitor in viata noastra, asa ca asigura-te ca traiesti sanatos, mananci cat mai proaspat si nutritiv si faci sport. Bucura-te de viata, lasa la o parte stresul si totul se va imbunatati. Succes!

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *