Ingrijirea buzelor in mod natural

Sigur si tu ai observat ca ingrijirea buzelor poate fi un subiect foarte important, avand in vedere ca de multe ori ne confruntam cu probleme la acest nivel. E prea cald sau prea frig, buzele se usuca imediat. Am vrea sa avem buze hidratate si frumoase, dar ce trebuie sa facem in acest sens?

In primul rand sa retinem ca ingrijirea buzelor nu implica doar cosmetice scumpe, pe care tu trebuie sa le cumperi cu orice pret, pentru a arata bine. De multe ori, un ulei de cocos sau un balsam natural, cumparat de la plafar, poate face minuni.

Sa iti mai precizam ca aceste variante sunt mult mai ieftine decat produsele profesionale? In plus, pot face minuni daca le folosesti cu regularitate.

Ingrijirea buzelor este la indemana tuturor, atat timp cat acorzi o atentie sporita acestui aspect. Nu mai lasa acest aspect sa te afecteze, orice femeie ar trebui sa arate cat mai bine.

Ingrijirea buzelor in mod natural – trucuri si secrete

1. Uleiul de cocos. Ce minune este acest ulei atat de placut, din toate punctele de vedere. Sa mai spunem ca il poti folosi atat in mancare, cat si pentru infrumusetare? In special in ingrijirea parului. Dar poate hidrata perfect si cele mai uscate buze. Asa ca foloseste cu incredere acest balsam natural. Un singur lucru tine minte: alege un ulei de cocos ecologic. Acesta are in compozitie vitamina E, antioxidanti si minerale, asa ca te va ajuta enorm.

Ingrijirea buzelor nu va mai fi o problema pentru tine. Cel mai bine ar fi sa folosesti untul sau uleiul de cocos de 2 ori pe zi, inainte de a aplica rujul, de dimineata, si inca o data seara. Desigur, il poti folosi de mai multe ori pe zi.

2. Castravetele. Da, ai citit bine, aceasta leguma este minunata atunci cand vorbim de infrumusetare. Ce bucurie ca alimentele pot fi folosite si in aceste procese. Iar efectele sunt de durata. Este adevarat ca aceasta leguma te poate ajuta si atunci cand ai ochii umflati, dar mai exista o situatie in care beneficiile sale vor fi evidente. Ai ghicit, este vorba despre ingrijirea buzelor. Are in compozitie vitamina C, care va stimula si productia de colagen.

Asa ca, cel putin o data pe saptamana pune cateva felii de castravete pe buze si lasa-le sa actioneze pret de 30 de minute. De asemenea, un castravete dat pe razatoare amestecat cu o lingura de miere, poate fi un remediu perfect pentru niste buze mai senzuale si hidratate.

Ingrijirea buzelor – ce mai trebuie sa stii?!

3. Aloe Vera. Nu mai este un secret pentru nimeni ca aceasta planta este un adevarat miracol, iar beneficiile sale asupra pielii sunt infinite. Tocmai de aceea este regasita chiar si in cosmeticele profesionale. Dar de acum incolo poti invata chiar tu sa o folosesti, direct la tine acasa.

Cumpara un gel pe baza de aloe vera sau chiar planta in sine si aplica macar o data pe zi pe buze. Vei clati apoi cu apa calduta si vei aplica un balsam natural, dupa ce lasi gelul de aloe vera sa actioneze macar de 10 minute. Vei vedea ca ingrijirea buzelor nu va mai fi o problema de acum incolo.

4. Mierea. Dulce, sanatoasa si minunata, are si efecte externe remarcabile. Asadar, putina miere pe care sa o lasi sa actioneze pret de 15 minute la nivelul buzelor poate face minuni. Mierea este extrem de sanatoasa pentru organismul nostru, iar frumusetea consta in faptul ca aceste ingrediente culinare pot fi si remedii naturiste.

Ingrijirea buzelor, o adevarata provocare care poate fi depasita

Sa nu uitam de uleiul de masline, care hidrateaza la randul sau de minune, avand in compozitie acid oleic, antioxidanti, vitamina E. Cel mai bine este sa il folosesti de fiecare data cand ai nevoie, inclusiv pentru corpul tau, in loc de crema.

Desigur ca este foarte sanatos si in mancarea ta, asa ca nu uita sa il consumi mai des. Dupa cum vezi, natura ne pune la dispozitie toate leacurile de care avem nevoie, asa ca foloseste-le din plin.

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *