Cancerul poate fi vindecat? Ce au descoperit cercetatorii

Cancerul poate fi vindecat sau nu? O intrebare la care milioane de oameni asteapta raspuns, in contextul in care omenirea se confrunta cu o reala criza generata de aceasta maladie.

Exista si vesti bune, avand in vedere ca o echipa de cercetatori de la Universitatea Libera din Bruxelles (ULB) a definit  fazele de crestere ale unei tumori canceroase. De asemenea, cercetatorii au reusit sa identifice tipurile de celule tumorale care produc metastaze in cazurile de cancer de piele si mamar.

Echipa a beneficiat de finantare nerambursabila din partea Consiliului European de Cercetare (CEC) pentru descoperirile sale.

Din nefericire, cazurile de cancer de piele au cea mai ridicata rata de incidenta la nivel mondial. Cele de cancer mamar sunt cel mai frecvent intalnite in randul femeilor. Asa ca, sunt nenumarati oameni care asteapta sa afle cand cancerul poate fi vindecat.

Exista multe zvonuri cum ca ar exista vaccinuri impotriva acestei boli, dar totul este inca invaluit in mister. Nimeni nu stie exact despre ce tratament este vorba. Insa un lucru este cert: foarte multi oameni s-au vindecat de cancer urmand o dieta strict vegetariana. Si nu este nicio inselatorie la mijloc, acest tratament naturist chiar functioneaza.

Daca persoana respectiva va incepe sa practice si un sport si o tehnica de eliberare emotionala, succesul va fi practic garantat. Desigur, daca vrei sa urmezi o dieta vegetariana si sa iei medicamente de origine vegetala, ia legatura cu un medic specializat in acest sens.

Cancerul poate fi vindecat – o misiune esentiala a comunitatii stiintifice

Comisarul european Carlos Moedas, responsabil pentru cercetare, stiinta si inovare, a declarat: „Sunt extrem de incantat sa aflu ca, inca o data, cercetatorii finantati de CEC au descoperit o cale pentru a solutiona un – permiteti-mi sa-l numesc astfel – mister medical. Lupta impotriva cancerului este o misiune esentiala a comunitatii stiintifice. Aceasta descoperire subliniaza importanta cercetarii, bazata pe curiozitate, si cat de mult contribuie ea la dezvoltarea societatii noastre.”

Profesorul Cédric Blanpain, liderul echipei, a beneficiat de grant-uri in valoare de 4 milioane de euro in sprijinul cercetarilor sale privind cancerul si al recentelor descoperiri. Acestea din urma au fost prezentate in revista Nature; potrivit lor, echipa de cercetatori a identificat cel putin sapte tipuri diferite de celule tumorale si a demonstrat ca nu toate functioneaza la fel si nici nu produc toate metastaze. Descoperirile vor avea implicatii majore pentru diagnosticarea, evolutia si tratamentul pacientilor cu cancer.

Cancerul poate fi vindecat – tratament naturist cu pelinel dulce

 

Pelinelul dulce a devenit o planta din ce in ce mai populara in zilele noastre, in contextul in care are puteri curative remarcabile.

Nu putine sunt studiile care arata ca aceasta planta poate distruge cancerul intr-o zi, in proportie de 98%. Atat de puternica este. Cercetatorii chinezi sunt de parere ca utilizarea plantei in tratarea variilor afectiuni canceroase ar putea inlocui cu succes medicamentele. Pelinelul dulce… >>>>

Sursa: europa.eu

 

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *