De ce sa pui sare in sampon? Efectele sunt uimitoare

Ideea de a pune sare in sampon s-ar putea sa nu ti se para tocmai cea mai buna. Dar odata ce vei incerca acest truc, iti vor placea efectele. Sa punem sare in mancare pare o idee minunata de fiecare data. Dar ideea este ca sarea ne poate ajuta in multe alte situatii. Chiar poate ar fi bine sa lasam mancarea mai putin sarata. Si sa punem sare in…sampon!

Da, ai citit bine, asa ca de acum incolo vei invata o serie de noi trucuri in ceea ce priveste procesele de infrumusetare.

In acest fel vei rezolva multe afectiuni ale podoabei capilare, asa ca nu te sfii sa incerci. Parul trebuie ingrijit in mod special, mai ales cand stii ca este vopsit, lung sau sensibil.

Nu lasa la voia intamplarii ingrijirea si afla cateva secrete minunate.

De ce sa pui sare in sampon – cum se procedeaza?

Ei bine, vrem sa-ti spunem ca, daca vei adauga 2-3 linguri de sare de mare in samponul tau vei obtine un produs excelent. In special pentru parul gras! Efectele sunt aproape imediate si te vei bucura ca ai apelat la acest mic truc minunat.

Dar ideea nu este sa pui sare doar in sampon. Nicidecum. Acest proces de infrumusetare care are la baza sarea functioneaza in mai multe situatii.

Haide sa vedem despre ce este vorba:

Picioare catifelate. Pune 2 linguri de sare intr-o canita de ulei de masline. Apoi pune de-a lungul picioarelor acest amestec si maseaza foarte bine. Vei observa ca pielea va deveni catifelata si fina ca matasea! Nu uita sa faci un dus ulterior acestei proceduri.

Scrub pentru corp. Daca vrei sa indepartezi celulele moarte de la nivelul corpului, am gasit solutia ideala pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 2 linguri de sare de mare intr-o canita de ulei de cocos. Aplica amestecul pe intregul corp si maseaza intens. Repeta procedura de 2 ori pe saptamana.

Sare in sampon – in ce situatii te mai poate ajuta?

Dureri de cap. Daca si tu suferi deseori din pricina migrenelor, avem vesti bune. De acum incolo ar fi o idee buna sa pui o lingura de sare intr-un pahar cu apa plata. Amesteca bine si bea apoi continutul. Vei observa ca in 15 minute durerea de cap va fi eliminata cu succes.

Rani. Chiar daca sarea provoaca dureri atunci cand este aplicata pe rani, nu te sfii sa incerci. Nu de alta, dar are si capacitatea de a vindeca rapid ranile. Pune 2 linguri de sare intr-o cana cu apa, amesteca bine, iar apoi tamponeaza rana cu ajutorul unei dischete de bumbac.

Dupa cum vezi, sarea are nenumarate atributii. Asa ca de acum incolo incearca si tu aceste trucuri si fa-ti viata mai usoara. Cumpara sare calitativa, de la magazinele naturiste.

Nu uita ca mancarea nu trebuie sa fie foarte sarata pentru a fi sanatoasa si hranitoare!

Trucuri naturale – cum sa ai grija de tine

– un par mai frumos. Daca ai parul gras, este timpul sa introduci sarea. Da, ai citit bine, 2-3 lingurite de sare de mare adaugate in samponul tau favorit pot face minuni. Radacinile parului tau vor ramane curate pentru mai mult timp

– sprancene conturate si gene perfecte. Nu iti arunca vechiul rimel. Spala-l bine si adauga in interior: putin ulei de ricin, vitamina E si putin suc de aloe vera. Vei reusi sa aplici cu usurinta acest amestec pe gene si sprancene. Fa acest lucru in fiecare seara, inainte de culcare. Vei vedea ca este unul dintre acele trucuri naturale care chiar functioneaza…citeste mai multe despre frumusete aici >>>

4.73/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *