Cum alegi cel mai bun gel de dus pentru pielea uscata si sensibila

Care sunt criteriile de care tii cont atunci cand cumperi un gel de dus? Pretul, aroma ori ingredientele din compozitie? Specialistii in domeniul beauty iti recomanda sa lasi pielea sa decida in locul tau, cu atat mai mult daca are anumite nevoi speciale.

Alegerea unui gel de dus pentru pielea uscata si sensibila se poate dovedi o adevarata provocare. Desi exista multe branduri in comert care te ispitesc cu aroma si cu textura lor, adevarul este ca multe formule nu se ridica la nivelul asteptarilor. Unele au tendinta de a usca pielea si mai mult, altele nu mentin senzatia de hidratare pe termen lung. Rezultatul? Uscaciune accentuata, iritatii, mancarimi si scuame. Este momentul sa trimiti un semnal S.O.S si sa investesti intr-un produs care sa raspunda tuturor nevoilor pielii tale.

Gelul de dus potrivit pentru pielea uscata: 5 reguli de care sa tii cont

Nu crezi ca exista un produs care sa faca minuni pentru pielea uscata? Inseamna ca nu ai incercat pana acum gelul de dus Bioderma Atoderm. Acesta respecta toate criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand investesti intr-un astfel de produs de ingrijire.

Gelul de dus pentru pielea uscata…

 

  1. … hidrateaza tesuturile in profunzime.

Un produs potrivit pentru ingrijirea pielii uscate si sensibile este unul care hidrateaza tesuturile in profunzime. Gelul de dus Bioderma Atoderm reduce senzatia de piele care „tine” si previne descuamarea, refacand astfel filmul hidrolipidic al pielii deshidratate.

 

  1. … mentine senzatia de hidratare mai mult timp.

Cu siguranta ti s-a intamplat sa fii dezamagita de anumite geluri de dus care promiteau hidratare si senzatia de prospetime timp indelungat. Din pacate, efectul lor nu dura mai mult de cateva ore, iar pielea ta incepea din nou sa se simta aspra la atingere. Un gel de dus special conceput pentru pielea uscata pastreaza tesuturile hidratate toata ziua, invaluindu-te intr-o senzatia de catifelare care te va face sa iti adori corpul.

 

  1. … curata eficient, dar are actiune blanda.

Vei recunoaste de la prima spalare o formula special conceputa pentru pielea uscata si deshidratata. Iti vei simti corpul mai curat ca oricand, dar nu vei avea nicio clipa senzatia ca pielea ta a fost agresata.

 

  1. … protejeaza pielea.

Un gel de dus nu ar trebui doar sa curete pielea de impuritati si de transpiratie, ci si sa o protejeze. De aceea este important sa investesti intr-un produs care sa raspunda nevoilor pielii tale. Daca te confrunti cu senzatie de mancarimi si cu iritatii, unele dintre carascteristicile pielii uscate, atunci ai nevoie de un produs cu proprietati calmante. De exemplu, gelul de dus Bioderma Atoderm curata delicat si respecta echilibrul pielii.

  1. … nu contine ingrediente care ar putea afecta sanatatea pielii.

Nu te grabi sa cumperi un gel de dus pana nu ii verifici cu atentie lista de ingrediente si alte mentiuni de pe eticheta. Un produs potrivit pentru pielea uscata si sensibila va bifa cu brio urmatoarele caracteristici:

  • Fara alergeni;
  • Fara sapun;
  • Fara parabeni;
  • Fara coloranti artificiali;
  • Hipoalergenic.

 

Acestea sunt criteriile pe care nu le poti ignora atunci cand alegi un gel de dus pentru pielea uscata si sensibila. Investeste intr-un produs care are grija de corpul tau si simptomele neplacute cu care te-ai confruntat pana acum vor deveni doar o amintire urata.

 

Foto: pixabay.com

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *