Muscaturile de dragoste – ce nu stiai despre acestea

Cu siguranta si tie ti s-a intamplat sa „condimentezi” putin lucrurile in dormitor, iar muscaturile de dragoste fac parte din acest scenariu tentant. Este de la sine inteles ca pasiunea poate veni in mod spontan, asa ca de multe ori poate ti s a intamplat sa faci lucruri neasteptate.

Poate te-ai lasat dusa de val sau poate i s-a intamplat iubitului tau si ati observat amandoi ca muscaturile de dragoste…sunt un fapt. Asadar, trebuie sa stii ca muscaturile sunt de fapt, simple vanatai, care pot dura chiar si cateva saptamani. Desigur, in acele momente de tandrete si pasiune, au un efect erotic de nebanuit.

 

Muscaturile de dragoste – ce trebuie sa stii

1. Muscaturile sunt, in realitate, vanatai. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa le regreti in vreun fel. Aceste muscaturi au acelasi efect ca si lovitura cauzata de un obiect dur, de aceea arata la fel. Vasele capilare se sparg, iar efectul este cel stiut deja.

2. Cei care au deficienta de fier se invinetesc mai repede. Asa ca ar trebui sa fie mai atenti si la muscaturile de dragoste, avand in vedere ca vor ramane cu semne rapid. Desigur, este de preferat sa evitati zonele evidente, cum ar fi gatul si sa le alegeti pe cele mai putin vizibile. Asa ca incearca sa consumi alimente bogate in fier pentru a combate invinetirea rapida si bucura-te de pasiunea dintre tine si partenerul tau.

3. Atentie, virusul herpesului se poate transmite in aceasta maniera. Este bine sa fii sigura de sanatatea partenerului tau, in orice moment. Asa ca, daca observi ca iubitul tau are un herpes la nivelul gurii, nu va implicati in activitati erotice. Cu atat mai putin nu sunt indicate muscaturile de dragoste, avand in vedere ca virusul se poate transmite in acest fel.

4. Nu exista leacuri. Asa ca nu te astepta sa iti treaca peste noapte, nu ai cum sa scapi de momentele usor penibile, mai ales daca ai o muscatura intr-un loc vizibil. Vindecarea va depinde mult de sistemul tau imunitar si cat de repede actioneaza acesta. Cu cat esti mai sanatoasa, cu atat vei scapa mai repede de vanatai. Asa ca nu uita sa consumi multe lichide si sa mananci sanatos.

5. Poti ramane cu cicatrici. Daca aceste muscaturi sunt prea intense…Desigur ca se intampla foarte rar, dar nu este imposibil. Asa ca, daca partenerul tau este prea pasional, incearca sa il temperezi si sa ii spui ca exista riscuri de a ramane cu semne permanente

Muscaturile de dragoste – cand pasiunea se termina cu un infarct…

Poate ai crezut ca este vorba despre o gluma, dar s-au intamplat si situatii extreme. De exemplu, in 2011, o femeie din Noua Zeelanda a suferit un atac de cord din cauza unui cheag de sange care se crease la nivelul gatului. Din acest motiv, i-a paralizat mana stanga, iar incidentul a facut inconjurul lumii.

Asa ca este important sa pastrezi un echilibru in orice situatie. Desigur ca acesta este un caz extrem, dar accidente nefericite se pot produce, asa ca fii mai atenta. Opteaza pentru muscaturile de dragoste tandre si bucura-te de o viata erotica plina de iubire. Succes!

 

 

 

 

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *