Graviola, fructul minune pentru bolile cronice

Graviola a inceput sa fie din ce in ce mai popular in ultimii ani, proprietatile sale fiind remarcabile, in special in tratarea cancerului.

Dar sa aflam mai multe despre graviola, fructul minune. Se gaseste in locuri precum America de Sud, Vietnam, Bahamas, Florida si India. In engleza are denumirea de „soursop”, dar cel mai cunoscut este dupa numele brazilian: graviola.

Fructul este unul cu adevarat delicios si reprezinta o adevarata speranta in special pentru bolnavii de cancer, declara specialistii. Unii spun ca fructul ar fi de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

Graviola si beneficiile sale

Fructul soursop este foarte puternic, iar cercetatorii fac teste inca din anii 70′, ajungand la concluzia ca anumiti compusi ai fructului pot distruge celulele maligne din aproximativ 12 tipuri de cancer.

Enumeram cancerul de colon, pulmonar, prostata, pancreas si de san.

Desi pare greu de crezut, cresterea celulelor canceroase este incetinita de 10.000 gratie graviolei. Adriamycin, un produs folosit foarte des in chimioterapie este total inutil pe langa acest fruct.

Iar vestile bune nu se opresc aici. Extractul distruge DOAR celulele canceroase canceroase, asa ca cele sanatoase sunt in siguranta.

Graviola stopeaza dezvoltarea si cresterea tumorilor

Alti specialisti au descoperit, in 2011, ca extractul de graviola are si rolul de a suprima gena cauzatoare de cancer mamar, de exemplu.

Cercetarile au mai aratat ca o cura de 5 saptamani cu extract de graviola a redus mult activitatea proteinelor in cancerul mamar si a inhibat cresterea tumorilor cu 32%.

SFAT! Cine doreste sa urmeze o astfel de cura ar trebui sa gaseasca o sursa sigura de extract al fructului si sa se consulte cu un medic naturopat.

Graviola vindeca mai multe boli

Fiind un antioxidant extraordinar, mai are si alte beneficii, ajutand in mai multe boli. Este bogat in minerale, calciu, potasiu si previne ateroscleroza.

Este de mare ajutor in afectiuni precum: hipertensiunea arteriala, tensiunea arteriala, antidepresiv si reduce stresul.

Este de asemenea recomandat in cazul infectiilor bacteriene, luptand cu succes impotriva parazitilor interni.

Are efect si in tratarea bolilor de inima, a reumatismului si a astmului. Este foarte bogat in Vitamina C si poate fi o adevarata sursa de sanatate.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *