Cum sa previi acneea de pe corp?

Acneea de pe corp poate deveni un adevarat calvar, in special daca nu o tii sub control. Desigur ca exista mai multe forme, asa ca unele persoane mai norocoase nu sunt afectate prea des de acest lucru.

Dar exista si femei, in special, pentru care acneea de pe corp a devenit o reala problema. Ce este de facut? Cum putem preveni acest fenomen neplacut? Si, mai ales, care ar fi solutiile rapide?

Despre toate acestea discutam in cele ce urmeaza, cand vei afla cum poti preveni aceste fenomene neplacute.

Acneea de pe corp – exista o cale de scapare?

Raspunsul este da, in special daca vei invata sa ai putina grija de tine. Desigur ca va fi nevoie de disciplina, dar probabil ca te asteptai la acest lucru. In primul rand, iti reamintim ca pielea grasa este, in general, predispusa la acnee.

Porii infundanti si dezechilibrele hormonale iti pot pune, la randul lor, bete in roate. Daca este sa vorbim despre solutii, iti precizam ca, in primul rand, ar trebui sa renunti la uleiurile de corp.

Stim ca se absorb usor si lasa acel efect de piele fina, dar sustin si aparitia cosurilor. Acest lucru este valabil si pentru tenul gras. Cumpara creme speciale, destinate acestui tip de piele.

Alt lucru simplu, dar usor de aplicat, ar fi evitarea purtarii materialelor sintetice. Stim ca unele bluze sau rochii din poliester pot fi foarte atragatoare, dar tine minte ca afecteaza pielea. Chiar daca pretul este mai scazut decat in cazul bumbacului…pe termen lung nu faci o afacere!

Acneea de pe corp – lasa stresul la o parte si ai grija la ce mananci!

Nu degeaba se spune ca suntem ceea ce mancam…Desigur ca unele persoane pot manca tot ceea ce isi doresc, fara sa experimenteze probleme cu acneea sau alte afectiuni ale pielii. Dar in cazul majoritatii dieta poate avea un efect nefast, asa ca este indicat sa consumam alimente cat mai naturale.

Evita prajelile, ciocolata, sucurile carbogazoase, dulciurile care abunda in zahar si semipreparatele. Stim probabil ca nu poti renunta in totalitate. Dar asigura-te ca mananci zilnic salate de cruditati, fructe si legume, nuci, seminte nesarate si neprajite, ulei de masline, rosii cherry.

In timp vei remarca efectele pozitive ale unei diete sanatoase.

Scapa de acnee cu ajutorul…rosiilor!

Da, ai citit bine, poti scapa de acnee chiar si cu ajutorul acestor alimente atat de indragite de toata lumea. Rosiile sunt unele dintre acele cruditati care te pot ajuta sa purifici tenul. Si sa arati mai bine ca niciodata, in mod natural.

Desigur ca este nevoie de dedicare din partea ta si de multa rabdare, dar un lucru este sigur: poti scapa de acnee rapid si simplu…vezi solutia simpla aici >>>

Acneea de pe corp – nu uita sa faci miscare si sa te relaxezi

Efectele unei vieti linistite pot ajuta in nenumarate situatii. Imagineaza-ti ca boli grave, precum cancerul, pot fi inversate atunci cand eliminam stresul din viata de zi cu zi. Acelasi fenomen se petrece si in cazul acneei.

Daca vei avea grija la dieta si vei elimina stresul inutil schimbarile in bine vor aparea mai repede decat te asteptai.

Cum sa scapi de temutul stres? Nu mai baga in seama tot felul de lucruri marunte, fa sport sau yoga, citeste o carte buna si bucura-te de viata. Vei fi uimita de noua ta realitate!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *