Leacuri cu piersici si caise. Stiai ca vindeca aceste boli?

Aceste leacuri cu caise si piersici s-ar putea sa te uimeasca. In special ca putina lume stie faptul ca fructele in sine te pot ajuta sa scapi de multe afectiuni. Sau le poti preveni, ceea ce este iarasi super important.

Leacurile cu caise si piersici te vor ajuta in situatiile de anemie, probleme cardiovasculare, constipatie, depresie, astenie, insomnie si multe altele. Asa ca vom analiza in parte cele 2 fructe afland astfel cum ne putem bucura de beneficiile acestora.

Cele mai bune fructe sunt cele bine coapte, nu uitati acest aspect atunci cand mergeti la cumparaturi. Este indicat sa fie moi, suculente si colorate de soare. Asa vei sti ce cumperi. Apropo, nu uita sa optezi mai des pentru a merge la piata, nu vei regreta.

Leacuri cu piersici si caise. Cum te pot ajuta fructele?

Ei bine, vei ramane uimita sa afli ca aceste fructe te pot ajuta in nenumarate situatii. Asa ca este bine sa le consumi cat mai des, atunci cand acestea sunt in plin sezon, adica vara.

Vrem sa iti mentionam ca aceste fructe sunt pline de vitamine, A si C in special, precum si minerale – magneziu, fosfor si potasiu. Contin, de asemenea, betacaroten si pectina, precum si multe alte “minunatii”. Vestea buna este ca sunt savuroase si reprezinta o gustare minunata.

Te vor feri de colesterolul “rau”, tensiune arteriala marita si alte boli cardiovasculare. Iar vestile bune nu se opresc aici, aceasta dieta cu caise este recomandata tuturor, indiferent de varsta…mai multe despre dieta cu caise aici >>>

Se pastreaza la temperatura camerei si ar fi indicat sa faci chiar cure cu caise, pret de o saptamana. Pentru o detoxifiere intensa si o imunitate mai puternica mananca un kilogram sau 500 de grame de caise zilnic, timp de 7 zile. Desigur ca nu trebuie sa le mananci pe toate deodata, ci le poti imparti in 2-3 portii. In acele zile mananca mai multe salate si cruditati, bea multa apa si bucura-te de miscare. Vei observa ca te vei simti minunat, dupa aceasta perioada de purificare.

Leacuri cu piersici si caise. De dimineata se mananca fructe!

Daca mananci piersici vei beneficia de vitamina A, C, potasiu, fier si multe alte minerale. Asa ca organsimul tau va trece printr-un amplu proces de detoxifiere.

Nu uita ca aceste fructe au un efect diuretic, asa ca tranzitul intestinal si digestia se vor intensifica. Ce mai au in compozitie piersicile? Vitamina D, B-12, calciu si magneziu. Asa ca vor deveni gustarile tale preferate in acest sezon.

In special cand vorbim despre niste piersici zemoase si gustoase, care te pot ajuta in cazurile de probleme digestive, dar si litiaza biliara si urinara. Iti recomandam cure cu suc de piersici, in sensul ca va fi necesar sa bei 2-3 pahare de suc proaspat stors, zilnic.

Pentru digestie, este indicat ca, pentru 4-5 zile, sa mananci piersici pe stomacul gol, la micul dejun. 2 sau 3 piersici vor fi suficiente.

Pentru prevenirea bolilor de inima si chiar tratatea acestora, iti propunem un smoothie de caise. Adica in loc de mic dejun, vei savura o bautura realizata din 2 caise maruntite, cateva linguri de iaurt grecesc. Cele 2 ingrediente se vor pune in blender si se vor amesteca pana la omogenizare. Savureaza imediat acest mic dejun savuros.

Caisele te pot vindeca si de constipatie, asa ca poti consuma zilnic 2-4 caise crude sau uscate. Apropo, poti taia 2 caise in doua, le arunci samburii si le pui intr-o cana mai mare. Acopera jumatatile de caise cu apa si lasa-le la macerat, pana seara. Inainte de a te culca, mananca aceste fructe. Te va ajuta mult sa ai un tranzit intestinal si o digestie mai bune.

Leacuri cu piersici si caise. Poti preveni anemia si obezitatea

Caisele impreuna cu perele pot face minuni pentru anemici. Asa ca vei pune in blender 2 caise si 2 pere si vei amesteca bine. Bea acest smoothie timp de 8 zile si organismul tau va incepe sa asimileze mai bine fierul.

Depresia si insomnia pot fi tratate si prevenite daca vei face cure cu caise. Adica vei manca 500 de grame caise pe zi, pret de 2 saptamani. Incearca si vei vedea ca rezultatele nu intarzie sa apara.

Piersicile sunt foarte eficiente in cazul celor care vor sa slabeasca, asa ca se vor face cure cu piersici. Ce inseamna? Adica 2 zile pe saptamana vei consuma doar piersici, in jur de 1 kg-1kg si jumatate pe zi. Evident ca si in aceste zile in care mananci doar fructe vei bea apa din belsug si ai voie sa consumi si 2 felii de paine fara gluten.

Tine pret de 3 saptamani aceste cure si vei vedea ca kilogramele in plus vor incepe sa dispara. La fel, nu uita sa consumi piersici la gustare oricum, chiar si cand nu tii dieta.

Dupa cum vezi, problemele noastre de sanatate pot fi prevenite si vindecate mai usor decat am crede. Ai fi dispusa sa incerci?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *