Slabesti mancand des. Este posibil!

Poate ca nu credeai, dar sa slabesti mancand des chiar este posibil si a fost unul dintre cele mai in voga regimuri de slabire, din ultimii ani. Desigur ca vor exista anumite premise pe care trebuie sa le respecti, dar per total, vei adora acest regim, garantat!

Nu de alta, dar probabil ca nu te va deranja sa ai gustari dese si sanatoase, asa ca intr-adevar slabesti mancand des. Cel mai indicat este sa mananci din 2 in 2 ore, explica anumiti cercetatori.

Si regula preferata: NU ai voie sa sari nicio masa!

Trebuie sa respecti cateva reguli. Adica ar trebui sa mananci la ore exacte, in cantitati mici, doar alimente sanatoase si nutritive, asa cum vei vedea imediat.

Slabesti mancand des – da, se poate

Foarte important in acest proces de slabire indraznet este sa excluzi mancarurile nesanatoase. Le stii deja, dar ca de obicei, ti le vom reaminti:

– dulciuri
– produse de patiserie
fast-food si alimente procesate intens
– alcool

Stim, poate fi o provocare, dar poti sa fii sigura ca va merita. Daca vrei sa slabesti mancand des trebuie doar sa uiti de calorii goale si sa inveti sa mananci nutritiv. In acest fel, vei putea scapa de cateva kilograme chiar din prima saptamana. Desi iti recomandam sa tii cat mai mult aceasta dieta, chiar si o luna!

Unii specialisti declara ca infometarea nu este buna deloc, ba chiar ai putea pune cateva kilograme asa. Daca vei manca des si sanatos, ii vei furniza organismului energia necesara procesului de slabire si de ardere a grasimilor. Se zice ca atunci cand ne infometam in mod exagerat, organismul incepe sa faca depozite, asa ca nu vom slabi, asa cum ne asteptam.

Slabesti mancand des – mentine glicemia constanta

Atunci cand tii glicemia sub control si mananci sanatos, poti sa fii sigura ca totul va decurge asa cum iti doresti. Vei slabi si te vei simti mult mai bine. Desigur, ca sa slabesti mancand des, trebuie sa ai si un meniu orientativ, pentru a intelege mai bine despre ce este vorba.

 

Meniu orientativ:

Ora 8: o cafea si o felie de paine integrala cu putin pate vegetal
Ora 10: o mana de caju si un ou fiert cu un castravete
Ora 12: 150 grame gratar de pui si o salata de cruditati mica
Ora 14: iaurt sarac in grasimi/putina branza dietetica/un morcov si cateva seminte crude
Ora 16: un pahar de suc de sfecla sau alte legume/ un smoothie de fructe, fara banana de preferat
Ora 18: 2 mere/ 2 pere/ o felie de ananas
0ra 19 sau 20: o supa crema de legume si orez inabusit/ cartofi copti/ supa crema de dovlecel

Dupa cum vezi, ca sa slabesti mancand des, ti-am oferit mai multe exemple. Meniul este pur orientativ, desigur ca poti adapta si adauga alte bunatati sanatoase. Este atat de simplu, daca te gandesti putin.

Vei cina cu aproximativ 4 ore inainte de culcare, de aceea ti-am oferit 2 optiuni. Este necesar sa ai mai multe ore inainte de culcare, pentru a fi sigura ca digestia s-a facut. Nu uita sa faci sport, macar de 3 ori pe saptamana si sa mananci sanatos.

 

4.17/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *