Cele mai bune uleiuri pentru piele

Cele mai bune uleiuri pentru piele te vor ajuta enorm in prevenirea imbatranirii premature. Stim deja ca toate femeile isi doresc tinerete fara batranete, dar ce poti face cand nu prea poti sa tii pasul cu varsta? In primul rand ar trebui sa ai grija de tine…in mod natural.

Stim ca multe femei considera ca acele creme scumpe sunt foarte eficiente si ar da orice sa le poata achizitiona. Desigur ca pot ajuta si produsele cosmetice, dar la fel de bine te poti folosi si de cele mai bune uleiuri pentru piele. Acestea chiar vor face diferenta in viata ta, iar preturile sunt infinit mai accesibile.

Asa ca haide sa vedem care sunt acele uleiuri care te vor ajuta sa ai o piele hidratata si sanatoasa, timp de multi ani de acum incolo.

Cele mai bune uleiuri pentru piele. Cel de catina este ideal!

…in special pentru acele persoane care au nevoie de o super hidratare a tenului. Foloseste-l seara si vei remarca in scurt timp beneficiile sale minunate. Se va aplica in cantitati mici, prin masajul viguros al pielii. Contine antioxidanti si Omega 3,6 si 9. Asa ca sustine din plin procesul de prevenire a imbatranirii.

Daca ai tenul uscat in aceasta perioada a anului, uleiul de catina va fi de departe cea mai buna alegere. Apropo, te va feri si de razele soarelui, avand o actiune indelungata. Tocmai de aceea cremele cu SPF contin ulei de catina, vei remarca acest aspect data viitoare cand vei citi lista de ingrediente.

Uleiul de argan este alta alegere excelenta, pe post de „crema de noapte”. Am mai discutat despre beneficiile sale, dar vrem sa-ti reamintim ca are in compozitie vitamina A si E, precum si antioxidanti care lupta impotriva imbatranirii premature.

Uleiuri pentru piele – cel de masline poate inlocui crema de corp

Da, ai citit bine. Hidrateaza din plin, asa ca data viitoare cand vei iesi de la dus, sterge-te doar putin si aplica imediat ulei de masline pe intreaga suprafata a corpului. Maseaza bine si asteapta cateva minute pentru ca acesta sa patrunda in piele. In timp, vei avea parte de o piele mai catifelata ca oricand.

Nu uita de mastile de par cu ulei de masline si ricin, aplicate cu 30 de minute inainte sa te speli pe cap. Vor face diferenta, mai mult ca sigur. Dupa cum stii, uleiul de masline este indicat si in alimentatia zilnica, asa ca nu uita sa pui un strop in macare, salate, etc.

Uleiul de trandafir este alta idee excelenta. Poti sa-l folosesti si in difuzorul de uleiuri, dar poate fi aplicat si direct pe ten, inainte de culcare. Are rol de hidratare intensa, tonifiere si previne cu succes ridurile. Iti recomandam sa-l cumperi de la plafar sau magazine naturiste certificate, pentru a fi sigura ca uleiul tau este 100% natural.

Se poate folosi si pentru par, in special daca vrem sa obtinem stralucire. Aplica in cantitati reduse inainte de spalarea parului.

Uleiul de cocos si procesele de infrumusetare

1. Prepara o crema anticelulitica excelenta. Da, ai citit bine, poti face chiar tu acest lucru, la tine acasa. Si este mult mai simplu decat ai fi tentata sa crezi la inceput.

Ai nevoie de doar 2 ingrediente: uleiul de cocos si miere, in proportii egale. Amesteca-le bine si maseaza zonele afectate de celulita. Lasa sa actioneze cateva ore si apoi clateste-te. Cel mai bine ar fi sa aplici acest remediu in timpul serii, pentru a avea timp la dispozitie…mai multe remedii cu cocos aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *