Ceaiul miraculos cu scortisoara – la ce ajuta?

Despre faptul ca exista multe alimente care te pot ajuta in varii situatii am mai discutat, iar ceaiul miraculos pe care ti-l prezentam nu face exceptie. Este vorba despre o bautura remarcabila care te va ajuta sa slabesti si sa elimini toxinele nedorite, asa ca stai pe aproape.

Nu de alta, dar sigur ca ceaiul miraculos va fi pe gustul tau, odata ce vei afla ce are la baza. Este vorba despre o bautura care contine suc de lamaie, otet si minunata scortisoara.

Stim, in prima faza o astfel de alaturare ar putea suna ciudat, dar te asiguram ca nu este cazul sa gandesti asa. Vei observa ca odata ce vei incepe consumarea acestui ceai nu va fi deloc o neplacere.

Dar haide sa aflam mai multe despre bautura care a devenit populara in ultima vreme si in Romania.

Ceaiul miraculos cu scortisoara – cum se prepara?

Nu este nimic iesit din comun. Se vor amesteca doar cateva alimente cunoscute pentru proprietatile lor cand vine vorba despre slabit. Dar nu numai. De exemplu, scortisoara este recomandata in mai multe situatii.

Apa cu scortisoara – ce poate vindeca sau preveni

– regleaza si stimuleaza digestia. Asa ca va fi mai simplu ca oricand sa scapi de problemele specifice. In special in cazul celor care sufera de afectiuni ale tractului intestinal. Organismul tau va reusi sa absoarba cu spor nutrientii din organism, iar digestia va fi in parametrii optimi

– spune adio tusei sacaitoare! Daca vrei sa scapi de tuse pe cale naturista…citeste mai multe despre apa cu scortisoara aici >>>

Otetul de mere este realizat printr-un procedeu de fermentare a merelor. Este utilizat cu precadere ca ingredient pentru salate si alte retete de gatit. In antichitate, a fost folosit pentru tratarea diverselor afectiuni, ca adjuvant in intarirea si mentinerea sanatatii. Pe langa faptul ca te poate ajuta sa slabesti, reduce nivelul zaharurilor din sange si amelioreaza simptomele diabetului.

Ceaiul miraculos si cum se prepara:

INGREDIENTE

2 cani apa plata

sucul de la o lamaie

2 lingurite de scortisoara

2 linguri otet de mere

2 lingurite de miere

Mod de preparare

In primul rand, la fel ca pentru orice alt ceai, vei fierbe apa si o vei pune apoi intr-o cana. Vei pune ingredientele de mai sus, pe jumatate. Am calculat ceaiul pentru 2 cani, asa ca nu uita acest aspect. Amesteca bine dupa ce ai adaugat toate ingredientele.

Savureaza ceaiul miraculos cu scortisoara pret de 10 zile. Ar fi bine sa-l bei chiar dimineata, imediat dupa ce ai baut o cana mare de apa pe stomacul gol.

Apoi, nu uita ca la 30 de minute distanta sa servesti micul dejun. Iti recomandam sa mananci cereale integrale, cu nuci si fructe proaspete, inmuiate in putin lapte.

La pranz mananca sanatos, de exemplu poti savura o portie de broccoli cu o felie de curcan la gratar si o salata de cruditati. Seara ar fi bine sa o inchei cu o salata greceasca si un ceai de tei.

ATENTIE! Ultima masa va fi servita cu aproximativ 4 ore inainte de culcare. Nu uita sa faci sport de 3 ori pe saptamana, de preferat.

4.82/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *