Masti faciale naturale care chiar functioneaza!

Daca vrei sa ai un ten mai curat si luminos, este momentul sa incerci aceste masti faciale, care cu siguranta te vor ajuta sa arati mai bine ca oricand. Asa cum banuiesti, aceste tratamente naturale, pe baza de ingrediente pe care le poti gasi in orice camara, pot fi mai eficiente decat multe produse „profesionale” din comert.

Poate ai observat si tu ca, de multe ori acestea nu prea ajuta, asa ca este momentul sa iti prepari chiar tu mastile de fata, la tine acasa. Asadar, astazi iti vom prezenta cateva masti faciale naturale, special pentru tine, pentru a vedea cat de simplu poate fi sa ai propriul spa.

Masti faciale naturale – retete „magice”

1. Masca de fata cu castravete

 

– recomandata pentru acele persoane care vor sa aiba pielea mai alba. Masca va fi pe baza de castravete si albus de ou.

– vei amesteca castravetele cu albusul si vei pune totul in blender. Cand obtii o pasta, este momentul sa o aplici pe tenul tau, pentru 15 minute. Te vor uimi rezultatele.

2. Masca de fata impotriva acneei, pe baza de lamaie

 

– este una dintre acele masti faciale naturale ale caror efecte sunt mai mult decat evidente

Ai nevoie de: suc de lamaie, albus de ou, lapte si miere. Apoi bate albusul de ou si adauga pe rand ingredientele. Amesteca-le bine pe toate in blender, dupa care aplica-le pe fata curata. Lasa masca sa actioneze pret de 15 minute.

 

Masti faciale naturale – te pot scapa si de punctele negre!

3. Masca de fata pe baza de ovaz ( impotriva ridurilor si a punctelor negre)

– macina o mana de ovaz
– da un mar pe razatoare
– amesteca o lingura de pudra de ovaz cu o lingura de ulei de masline. Pune 2 linguri de chefir si suc de lamaie, intr-un bol separat. Amesteca marul cu mierea intr-un vas separat. Toate trebuie amestecate bine, pana obtii niste paste omogene.

Adauga, prima data, pe fata: primul amestec, cel cu ovaz. Apoi cel de mar, iar in ultimul rand cel cu chefir si lamaie. Practic, va fi un proces compus din 3 pasi. Pune primul amestec si lasa-l sa se usuce, dupa care aplica urmatorul si tot asa. Lasa-le pe fiecare in parte sa actioneze pentru 5 minute. Apoi clateste-ti bine fata cu apa.

4. Masca cu turmeric, pentru un ten mai luminos

– amesteca o lingurita de turmeric, cu un avocado pisat si 2 linguri de chefir
– aplica masca pe fata si las-o sa actioneze pentru 5 minute

 

5. Masca de fata cu ciocolata

– ai nevoie de: 5 lingurite de cacao, 4 lingurite de miere, 3 lingurite de ovaz, 2 lingurite de smantana
– rasneste ovazul si adauga ingredientele. Amesteca bine totul si lasa masca sa actioneze pe fata pentru 20 de minute. Clateste cu apa din abundenta.

Masti faciale naturale – frumusetea si…dieta!

In afara de aceste masti faciale minunate pe care le poti pregati de cate ori ai ocazia, mai poti sa faci un lucru: mananca sanatos! In acest fel poti fi sigura ca tenul tau va arata mai bine ca oricand.

Studiile arata ca o dieta axata pe fructe si legume proaspete te pot ajuta sa intineresti, avand in vedere ca enzimele si antioxidantii pot face minuni, in acest sens.

In special in perioada calduroasa, profita de varietatea fructelor si legumelor, fa-ti multe salate, bea apa din abundenta si plimba-te cat mai des. Aceste activitati vor intarzia procesul de imbatranire, garantat!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *