Exercitii pentru slabit! Ai nevoie doar de 5 minute

Poate si tu iti imaginezi ca, numai daca vei face sute de exercitii pentru slabit vei putea da jos kilogramele nedorite, dar lucrurile nu stau chiar asa.

Chiar daca vei lucra pret de 5 minute in fiecare zi, tot vei observa rezultate. Desigur, daca vei face exercitii pentru 30 de minute rezultatele vor fi si mai bune. Este normal sa fie asa. Dar sub nicio forma nu renunta sa faci exercitii pentru slabit, chiar si pentru cateva minute!

Tot vor avea un efect pozitiv, asa ca pregateste-te sa fii mai in forma, chiar si cu 5 minute de exercitii fizice pe zi. Inarmeaza-te cu rabdare si obisnuieste-te cu aceste exercitii pentru slabit. Vei ramane uimita de faptul ca muschii tai vor fi mai tonifiati, in scurt timp.

Una dintre cele mai comune probleme ale femeilor de pretutindeni este…greutatea in exces. Din fericire, exista nenumarate diete sanatoase si exercitii fizice care le pot ajuta sa aiba trupul dorit.

Si dorim sa venim in ajutorul acelor femei care nu au timp sa ajunga la sala. Nu este nicio problema, exista exercitii pe care le poti face chiar la tine acasa, garantat!

Exercitii pentru slabit, iata ce ai de facut:

1. Exercitiu pentru coapse si abdomen. Te vei intinde pe spate, pe izopren. Dupa aceea, vei pune mainile cu fata in jos, pe sol si vei ridica, pe rand, cate un picior, pana la 90 de grade. Atentie, genunchii vor fi drepti, in acest proces. Dupa aceea, tot pe rand, vei cobori piciorul drept, apoi cel stang, dar nu le vei lasa sa atinga solul. Vei face cate 10 repetari pentru fiecare picior. Desigur, daca mai poti si mai ai timp, poti face inca o serie, a cate 10 repetari. Aceste exercitii pentru slabit te vor ajuta sa tonifici o mare parte a corpului.

2. Exercitiu pentru coapsa interna, fesieri si abdomen. In primul rand, te vei intinde din nou la sol, pe spate. Vei indoi un genunchi si vei pune pe pamant talpa, intr-un mod stabil. Piciorul drept este astfel pe sol, in timp ce piciorul stang este ridicat drept in sus. Acum vei ridica si cobori piciorul in sus, de 10 ori, miscarea fiind data din genunchiul drept care va ajuta la ridicarea in sus a trunchiului, iar apoi va reveni. Vei simti cum vor incepe sa „arda” muschii, dar nu iti face probleme, este un semn bun.

Dupa aceea vei schimba partea. Adica vei indoi piciorul stang si vei ridica in sus piciorul drept, executand aceleasi miscari ca inainte. Vei vedea ca aceste exercitii pentru slabit chiar dau roade.

3. Planking „invers”. Adica, te vei aseza cu fundul pe salteluta si vei intinde picioarele in fata. Acum, vei pune mainile pe sol, langa fesieri si vei incepe usor sa impingi pana te vei ridica in maini, in timp ce te sprijini pe calcaie. Vei ramane in aceasta postura pret de un minut, timp in care vei incorda toata musculatura, in special abdomenul. Acest exercitiu lucreaza o serie intreaga de muschi.

 

Exercitii pentru slabit – nu uita de dieta

 

Acesta este cuvantul „magic” daca vrei ca acest proces sa mearga struna. Adica, va trebui sa faci cateva sacrificii daca vrei sa pierzi in greutate intr-un mod rapid si eficient. Nu exista exercitii fizice minune, care sa te scape de regim. Nici vorba. Vei vedea ca atunci cand vei incepe sa mananci sanatos, totul se va schimba.

Vei arata mai bine si vei fi mult mai sanatoasa. Nu uita sa bei apa din abundenta, sa mananci fructe si legume proaspete si sa faci cat mai multa miscare, succes!

 

4.88/5 (49)

Va rugam sa evaluati acest articol

2 comentarii la „Exercitii pentru slabit! Ai nevoie doar de 5 minute

  • 6 mai 2020 la 17:43
    Permalink

    La exercitiul nr 2 nu inteleg ce rol are trunchiul; eu inteleg asa: stand pe spate, talpa piciorului drept e pe podea, piciorul drept e indoit deci; si stangul se ridica in aer la 90 grade, si se penduleaza asa de 10 ori; deci, ce ridicam pana la urma, trunchiul, sau piciorul stang? Eu vad exercitiul 2 la fel ca pe 1, diferenta e de pozitia genunchiului.

    Răspunde
    • 21 mai 2020 la 11:55
      Permalink

      La exercitiul 2, pur si simplu intinzi in sus un picior, evident cel care esre drept, pe care spuneam ca il ridicam. Celalalt picior este practic baza, care sustine procesul.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *