Cadouri IDEALE de 1 iunie pentru copilul tau!

Cu siguranta si tu ai vrea sa le oferi cadouri ideale si pline de insemnatate copiilor tai. Si stii ca uneori ce isi doresc ei nu este neaparat cea mai buna idee. Asa ca din cand in cand este indicat sa le oferi cadouri alese de tine, chiar daca nu este ceea ce voiau ei.

Cu timpul, isi vor da seama ca cele mai bune cadouri sunt cele care ii vor ajuta sa devina ceea ce isi doresc. Special pentru tine si copilul tau, am pregatit cele mai bune oferte, marca Rentrop & Straton.

Vorbim despre 68 de lucrari educative care, mai in joaca, mai in serios, fixeaza cunostintele obtinute la materiile de baza in timpul scolii. Usor si fara stres, doar de placere! Formatul acestora si-a dovedit eficienta din plin in anii trecuti, culegerile fiind unanim apreciate atat de copiii, cat si de parinti si profesori.

Iata mai jos lucrarile din oferta! Alege din lista titlurile care te atrag si beneficiezi de reduceri de pana la 50% si de TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, indiferent de valoarea acesteia, detalii AICI >>>

Cadouri IDEALE de 1 iunie – cum sa il ajuti pe cel mic?

Comanda Memoratoare Gimnaziu:

Teorie Literara + Gramatica + Matematica

  1. Memoratorul de Teorie Literara Gimnaziu contine prezentarea pe scurt a temelor tratate in manualele de Limba si Literatura romana pe parcursul claselor V-VIII. Vizeaza, lamureste si, mai ales, exemplifica subiecte precum: opera literara, moduri de expunere, figuri de stil, elemente de versificatie, vorbirea directa si vorbirea indirecta, fonetica etc.
  2. Memoratorul de Gramatica Gimnaziu limpezeste si fixeaza in mod corect in mintea copilului tau chestiuni foarte importante pentru examenul de Evaluare Nationala care dau, de obicei, multe batai de cap. Acesta defineste notiunile, clarifica, fixeaza si exemplifica intreaga materie, astfel incat elevul de gimnaziu sa reuseasca sa retina intr-un mod placut si usor.
  3. Memorator Matematica Gimnaziu prezinta si explica notiuni de algebra, geometrie plana si geometrie in spatiu. Acesta ajuta elevul sa recapituleze intreaga materie; sa reveda si sa lamuresca aspecte neclare; sa isi reamintesca cum se rezolva anumite tipuri de probleme; sa isi reimprospatezi memoria cand vine vorba de formule, teoreme, postulate.

Beneficiezi de reduceri de 50% si de TRANSPORT GRATUIT, detalii AICI >>>

Evaluarea Nationala CLASA a VIII-a: Teste rezolvate la Matematica + Caiet de antrenament Limba Romana

  1. ‘Culegere de teste rezolvate la matematica’ contine 218 exercitii care tranforma orice elev intr-un as la matematica. Testele sunt concepute dupa modelul celor propuse pentru examenele evaluarii nationale, ceea ce ii ajuta pe copii sa se familiarizeze cu tipul cerintelor; sunt rezolvate in intregime si explicate in detaliu, astfel incat, chiar si in cazul in care copilul nu stapaneste foarte bine anumite informatii, si le poate cu usurinta insusi.
  2. Caietul de antrenament pentru Limba Romana incurajeaza elevii de clasa a VIII-a sa se implice mai mult in procesul de invatare; sa deprinda abilitatea de a trece totul prin prisma gandirii personale; sa realizeze conexiuni; sa se pregateasca exemplar pentru primul mare examen din viata sa: Evaluarea Nationala si admiterea la liceu.

Comanda acum pachetul, Beneficiezi de reduceri de 35% si de TRANSPORT GRATUIT, detalii AICI >>>

Cadouri IDEALE de 1 iunie – cum sa devina mai bun?

Evaluare Nationala CLASA a VIII-a: Modele de texte pentru nota 10 + Gramatica. Fise de lucru

  1. Lucrarea are un singur scop: instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut, indiferent de natura sa. Cu alte cuvinte, cu ajutorul acestei lucrari elevul exerseaza si ajunge sa stapaneasca la perfectie exprimarea logica si coerenta, in scris, a unor idei personale, intr-o limba romana curata. Ajuta-l sa rezolve integral si cu cel mai bun rezultat aceste subiecte!
  2. Lucrarea propusa acum a fost elaborata cu scopul rezolvarii unor nevoi clare ale elevilor: lamurirea unor aspecte teoretice scapate la ore sau modificate de curand; recapitularii intregii materii cerute la examen; fixarii corecte a notiunilor teoretice cerute in programa curenta, prin teste similare celor de pe foaia de examen. Toate elementele de gramtica limba romana intr-un singur loc!

Comanda acum pachetul pentru copilul tau, beneficiezi de reduceri de 35% si de TRANSPORT GRATUIT, detalii AICI >>>

Evaluare Nationala CLASA a IV-a:Teste rezolvate la Limba romana + Teste rezolvate la Matematica

  1. Culegerea de Teste rezolvate la Limba romana cu 250 de exercitii rezolvate pentru clasa a IV-a iti pune la dispozitie o abordare in deplina concordanta cu programa scolara, dar care reuseste intr-un mod distractiv sa trezeasca interesul si curiozitatea copilului tau pentru aceasta disciplina.
  2. Culegerea de Teste rezolvate la Matematica cu 250 de exercitii pentru clasa a IV-a are un mare avantaj: problemele abordate sunt atat de bine alese si construite incat se integreaza perfect in universul preocuparilor copilului tau.
    Ca urmare, ele nu vor fi privite ca niste teme, ca niste chestiuni legate de scoala, ci ca ceva interesant si distractiv.

Comanda acum pachetul pentru reusita copilului tau, beneficiezi de reduceri de 40% si de TRANSPORT GRATUIT, detalii AICI >>>

BACALAUREAT: Eseuri elaborate profil uman si real + Rezumatele textelor studiate in clasele IX-XII

  1. Lucrarea ‘Rezumate texte studiate in clasele IX-XII’ il ajuta pe copilul tau sa recapituleze rapid toate operele literare studiate la clasa in cei 4 ani de liceu; sa reconstruiasca imaginea personajelor implicate in desfasurarea actiunii; sa construiasca eseuri, paralele si comparatii corecte. In plus, culegerea se dovedeste utila pe toata durata liceului! Asigura o pregatire constanta!
  2. Culegerea de comentarii si eseuri elaborate aduce acum un plus de valoare si metoda in pregatirea si sustinerea examenului scris. Fiecare eseu beneficiaza de un plan care-l ajuta pe elev in structurarea propriei gandirii si elaborarea de idei coerente pentru redactarea propriului eseu.
    Fiecare opera literara studiata la clasa sau ceruta in programa beneficiaza de 1 pana la 3 eseuri, astfel incat elevului sa-i fie usor sa inteleaga si sa poata alcatui propria sa varianta de eseu.

Beneficiezi de reduceri de 35% si de TRANSPORT GRATUIT, detalii AICI >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *