Mic dejun pentru o talie de invidiat – ce sa mananci?

Daca vrei sa servesti un mic dejun pentru o talie de invidiat, este momentul sa citesti mai departe. Pentru ca ne-am consultat cu specialisti in nutritie, care ne-au dezvaluit cateva secrete ale celor care se mentin in forma.

Asadar, esti gata sa ai o silueta de invidiat, in aceasta toamna? Atunci iti vom propune cateva idei de mic dejun care sustin o talie de invidiat, indiferent de situatie.

In primul rand, nu trebuie sa neglijezi prima masa a zilei. Nu de alta, dar vei fi tentata sa mananci mai mult la urmatoarele. De asemenea, este indicat sa mananci ceva satios de dimineata.

Desigur ca si un smoothie sau o salata de fructe sunt idei excelente pentru dimineata, in special daca nu obisnuiesti sa mananci la prima ora.

Mic dejun pentru o talie de invidiat – consumi proteine?

Chiar daca pare contraintuitiv, consumul proteinelor este una dintre cele mai bune idei atunci cand vrei sa te mentii in forma. Nu este cazul sa consumam calorii „goale”, adica acele produse care nu au in compozitie proteine sau nutrienti. Acelea nu ne vor hrani, asa ca nu are niciun rost sa ne incapatanam sa mancam astfel de alimente.

Este mai intelept sa alegi o omleta servita alaturi de o salata de cruditati sau o jumatate de avocado, cu rosii cherry si paine prajita integrala.

Elimina zaharul. Nu doar ca va creste riscul de imbolnavire de diabet, cancer sau alte afectiuni severe, dar te si „ajuta” sa te ingrasi. Uita de batoanele dulci consumate in loc de prima masa a zilei. Daca preferi un mic dejun dulce, alege sa consumi granola facuta in casa sau cereale indulcite cu miere.

Retete de granola – cum se prepara un mic dejun grozav!

Retete de granola – cum se prepara

  1. Granola simpla, la cuptor

Ingrediente:

– 200 de grame de fulgi de ovaz
– 70 de grame de fulgi sau chipsuri de nuca de cocos
– 200 de grame de alune de padure, migdale sau nuca romaneasca
– 100 grame seminte de in, floarea soarelui si/sau canepa
– 150 de grame de goji sau alte fructe uscate
– 3 linguri sirop de artar
– 3 linguri ulei de cocos ( sau de floarea soarelui, recomandam cel presat la rece!)
– 2 lingurite de scortisoara…vezi reteta completa aici >>>

Mic dejun pentru o talie de invidiat – bea mai multa apa!

Nu putem sa nu mentionam din nou importanta colosala a acestui mic obicei, care ne poate schimba viata in bine. Si nu doar din punct de vedere al siluetei. Vei reusi sa elimini cu succes toxinele, iar trupul tau va arata mai bine ca oricand.

Asa ca nu uita sa incepi ziua cu dreptul si sa bei un pahar mare cu apa chiar pe stomacul gol. Va ajuta enorm digestia si tranzitul intestinal. Doar consumand un pahar de apa pe stomacul gol, vei remarca faptul ca schimbarile vor incepe sa se petreaca in viata ta. Si nu te mira daca doar in acest mod vei slabi 2-3 kilograme. Incepe cu un pahar de apa plata pe stomacul gol si creste cantitatea in timp.

Daca ai putea sa ajungi la 2-3 pahare de apa baute dis-de-dimineata, vei remarca schimbarile.

De asemenea, nu uita sa renunti la toate fainoasele albe. Adica consuma paine, paste, covrigei, etc din faina integrala sau fara gluten. In acest mod nu te vei mai ingrasa, iar inflamatiile din corp vor fi prevenite.

Urmeaza aceste sfaturi simple pentru o silueta de invidiat, succes!

5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *