Scoala se intoarce – cum iti poti ajuta copilul?

Copilul tau are multe de invatat anul acesta (ca in fiecare an, de altfel). Ajuta-l sa invete! Daca vrei ca el sa se descurce excelent, fara sa se oboseasca inutil si fara sa-si consume timpul de recreere (vital pentru dezvoltarea sa sanatoasa), te invitam sa apelezi la produsele educationale prezentate mai jos. Este vorba despre Culegeri, Dictionare si Teste rezolvate care si-au dovedit deja eficienta si care au intrunit aprecierile unanime atat ale elevilor, cat si ale parintilor si profesorilor.

Iti oferim acum REDUCERI de pana la 50% la aceste titluri. In plus, ai Transport GRATUIT la orice comanda indiferent de valoare, detalii AICI >>>

Alege acum lucrarile care ii sunt de folos copilului tau.

Scoala se intoarce – scapa de capcanele gramaticii

Capcanele gramaticii si literaturii romane: ghid gimnaziu + Memorator matematica pentru clasele V-VIII

  1. Capcanele gramaticii si literaturii romane – Ghid gimnaziu abordeaza frontal problemele greu de asimilat de catre elevii claselor V-VIII, incepand de la vocabular si gramatica, ajungand pana la ‘capcanele’ literare. Omonime, cuvinte polisemantice, cuvinte cu plural dublu, accentuare diferita ori multiple alte probleme de vocabular, semantica, gramatica sau literatura isi gasesc acum rezolvarea profesionista!
  2. Acest memorator de matematica este o brosura/carte de buzunar (format 9 x 13 cm), care concentreaza notiuni esentiale pentru gimnaziu. Este, asadar, un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar, logic, coerent si, mai ales, usor de retinut.

Comanda acum pachetul pentru copilul tau, detalii aici >>>

Scoala se intoarce! Ajuta-l la limba engleza

Pachet gradinita: Fise distractive + Cartonase distractive in limba engleza

  1. Lucrarea contine 100 fise structurate pe domenii si grade de dificultate de la grupa mica pana la grupa mare cu notiuni structurate conform Curriculumului pentru invatamantul prescolar, dedicate copiilor cu varsta intre 3-6/7 ani. Regasiti aici Fise educationale de invatat numerele, Fise logice si distractive, Fise pentru recunoscut litere s.a.m.d. Tot ce il atrage pe copilul tau este pus sub o forma distractiva si cat mai interesanta, astfel incat… sa va jucati inteligent si sa invatati in acelasi timp.
  2. Setul ‘Cartonase distractive pentru invatarea limbii engleze’ contine 250 de cartonase care includ imagini ale alfabetului, imagini cu cifre, fructe, legume, haine, anotimpuri, animale, pasari, culori, zilele saptamanii si multe altele. In plus, primesti cadou un set de fise in limba engleza. Folosind setul de cartonase, vei reusi sa distragi atentia copilului tau de la alte activitati, oferindu-i o provocare.

Ofera-i copilului tau instrumentele esentiale de invatare, detalii aici >>>

CLASA a V-a: Lectura si comunicare + Gramatica – Fise de lucru si Teste rezolvate

  1. Lucrarea ‘Lectura si Comunicare’ contine 16 teste cu sugestii de rezolvare; 2 fise de lectura pentru deprinderea citirii rapide si corecte a unui text la prima vedere insotite de exercitii rezolvate; 3 teste cu sugestii de rezolvare pentru exersarea comunicarii; 10 modele de evaluari cu sugestii de rezolvare.
  2. Lucrarea ‘Gramatica. Fise de lucru si Teste REZOLVATE pentru clasa a V-a’ contine:
  • 23 de Fise de lucru (Propozitia; Sinonimele/Antonimele; Campul lexical; Verbul; Moduri si timpuri etc); fiecare fisa contine cate 15 exercitii, in total 345 de exercitii cu sugestii de rezolvare
  • 10 modele de evaluari; fiecare evaluare contine cate 9 exercitii, in total 90 de exercitii cu sugestii de rezolvare. si 10 modele de evaluari.

Acum e momentul unei pregatiri serioase! Comanda pachetul de lucrari, detalii AICI SI MULTE ALTE OFERTE IMBATABILE >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *