Cum sa devii o persoana matinala? Trucuri si secrete

O persoana matinala incepe, de cele mai multe ori, ziua cu dreptul. Are la dispozitie mai mult timp si energie, avand in vedere ca s-a trezit la prima ora.

Asadar, sa fii o persoana matinala poate fi cea mai buna idee, in special cand stii ca ai multe lucruri de facut. Dar nu numai. Stii ca de multe ori ne plangem ca nu avem timp sa realizam activitatile care ne plac?

Ei bine, daca te vei trezi dis-de-dimineata vei avea ocazia de a face toate acele lucruri la care te gandesti, garantat! Asa ca incepe sezonul cald cu dreptul si bucura-te de o cafea buna si de emisiunea favorita chiar inainte de a merge la serviciu.

Iata ce trebuie sa faci, iti vom detalia pas cu pas.

Cum sa devii o persoana matinala? Schimba obiceiurile

In primul rand, este cazul sa mergi mai repede la culcare. Stim ca deja esti familiarizata cu acest aspect, dar ce ar fi sa il pui in practica? Mergi la culcare la aceeasi ora constant, iar intr-o luna vei fi creat un nou obicei sanatos.

De asemenea, evita sa mananci seara tarziu. In acest mod, digestia va incepe sa se produca, iar de multe ori ne poate tine treji ore intregi. Asa ca nu uita sa mananci cu 3 ore inainte de culcare. In special daca vrei sa ai grija de silueta, este de departe cea mai buna alegere.

Pregateste-te pentru a doua zi dinainte cu o seara. Pregateste-ti pachetul pentru pranz, hainele, accesoriile, etc. In acest mod, dimineata nu vei avea altceva de facut decat sa te imbraci si sa pleci, la ora oportuna.

De asemenea, calculeaza-ti mai bine timpul. In acest mod, vei sti exact cat iti iau toate activitatile matinale. Cea mai buna idee, in special daca vrei sa introduci noi activitati placute, inca de la prima ora.

Cum sa devii o persoana matinala? Incepe cu dreptul si dormi suficient

Pentru ca cel mai important este sa dormi cele 7-8 ore necesare, astfel incat sa ai energie a doua zi. Mai ales daca vrei sa te trezesti mai repede pentru a te bucura de un nou obicei.

Asa ca invata sa te bucuri de orele necesare pentru somn si vei observa ca vei avea mai mult timp liber decat credeai. Inainte de culcare, bucura-te de o baie fierbinte si relaxanta, pentru a fi sigura ca te vei odihni si mai bine.

Nu sari peste micul dejun si micile placeri matinale, daca vei incepe ziua cu dreptul toate iti vor merge bine, succes!

Dormi prea mult de dimineata – iata ce NU faci bine!

Sa incepem cu unul dintre cele mai intalnite motive. Te duci la culcare mult prea tarziu! Bineinteles ca vei adormi mai greu, in unele cazuri. Asa ca sansele de a nu auzi alarma sunt uriase. De asemenea, uitatul la televizor pana noaptea tarziu nu este deloc benefic. Afecteaza somnul si incurajeaza starile de agitatie.

Inainte de culcare ar trebui sa asculti muzica relaxanta sau sa citesti cateva pagini dintr-o carte buna. In niciun caz nu ar trebui sa te uiti la seriale …mai multe sfaturi aici >>>

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *