Rutina care te ajuta sa ai o viata mai buna

Rutina care te ajuta sa ai o viata mai buna cuprinde o serie de actiuni menite sa te ajute sa fii disciplinata. Pentru ca oricat am fugi de acest cuvant, un lucru este cert: disciplina si ordinea sunt necesare in viata.

Asa ca inainte de a refuza sa faci anumite schimbari, gandeste-te ca doar cateva idei simple te pot ajuta sa fii mai fericita, din toate punctele de vedere.

Ce rutina trebuie sa ai pentru a te bucura de o viata mai buna? Cum poti deveni o persoana mai bine organizata, capabila sa duca la un bun final toate responsabilitatile? Despre toate acestea discutam in cele ce urmeaza, iar tu vei descoperi cateva trucuri menite sa te sustina in acest demers intelept.

O viata mai buna – de ce rutina este importanta?

Pentru ca te va ajuta sa duci la un bun final ceea ce este necesar. Asa ca unul dintre sfaturile noastre ar fi acela de a te trezi imediat dupa ce a sunat alarma. In special cand stii ca ai treaba si te asteapta o zi aglomerata. Nu mai sta in pat, ridica-te si respira adanc de cateva ori, pentru a te energiza. Nu uita sa bei o cana mare de apa pe stomacul gol, in acest mod vei trezi la viata organismul si functiile sale.

Daca vei incepe ziua cu dreptul, totul va decurge mai bine, in mod cert. Incepe cu o cafea sau un ceai si aloca timp si pentru un mic dejun frugal. Te va ajuta sa te simti mai energica, iar ziua ta va fi mai frumoasa.

Daca vrei sa vezi rezultate si mai bune, nu uita ca 5 minute de meditatie sau yoga te pot ajuta enorm. Da, este atat de simplu, iar daca incepi ziua intr-un mod productiv, cu siguranta vei avea de castigat.

Acum ai tot ce te intereseaza despre YOGA, pe CD-ul 50 de exercitii yoga pentru relaxare. Ghid practic pentru incepatori, detalii AICI >>>

O viata mai buna – un dus rapid si stabilirea intentiilor zilei

Iti recomandam sa faci un dus rapid inainte de a te imbraca cu hainele pe care urmeaza sa le porti intreaga zi. Te va ajuta sa ai o dispozitie mai buna, asa ca este alta maniera facila de a incepe ziua cu dreptul.

Un alt punct esential este acela de a-ti stabili intentiile zilei inca de dimineata. Pune pe o foaie sau noteaza in telefon tot ce ai de facut in ziua respectiva. Nu conteaza daca sunt lucruri aparent minore, stii bine ca exista posibilitatea de a le uita.

Noteaza tot si incepe sa le realizezi, incetul cu incetul. Cu siguranta vei reusi sa devii mai disciplinata, in acest mod simplu si la indemana oricui.

Nu uita sa mananci fructe peste zi si sa te hidratezi, oamenii sanatosi au cele mai mari sanse de a-si duce la un bun sfarsit toate planurile, succes!

5/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *