Rezolutii pentru noul an. Le-ai scris deja?

Poate ca ai auzit deja ca este o idee excelenta sa ai rezolutii pentru noul an, daca vrei sa iti mearga mai bine. De ce? Pentru ca atunci cand esti organizata si disciplinata esti pe calea cea buna.

Atunci cand scrii intentiile tale pe o foaie sau intr-o agenda, deja ai facut 50% din procesul indeplinirii acestora. Desigur ca restul de 50% este si mai important. In sensul ca aceste rezolutii pentru noul an necesita putina „munca”. La ce ne referim? Ei bine, este vorba despre faptul ca vei fi nevoita sa faci anumite schimbari. Altfel nu vei reusi ceea ce ti-ai propus.

Poate ca ai auzit de legea atractiei si ti-ai dat seama ca functioneaza de minune. Dar toti cei care o aplica stiu ca este nevoie de un efort si din partea noastra.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Rezolutii pentru noul an – tu la ce te-ai gandit?

Fie ca vrei sa slabesti, sa gasesti un job mai bun, un partener care sa te iubeasca, sa mergi mai des in vacante sau sa ai mai multi prieteni…Nici nu conteaza efectiv ce iti doresti. Pune pe hartie si lasa Universul sa-si faca treaba, in timp ce tu o faci pe a ta. Aproape orice dorinta poate fi indeplinita atat timp cat faci si tu ceva in acest sens.

Adica, daca vrei sa slabesti de exemplu, fii serioasa de data asta. Renunta la obiceiurile nesanatoase si apuca-te de un regim strict. Fa sport, lasa dulciurile la o parte si orice ar fi nu renunta! Nu fi intimidata daca nu slabesti imediat sau daca ti se pare greu…Uneori in viata este nevoie de putina determinare, daca vrem ca lucrurile sa mearga bine.

Daca vrei un job mai bun sau un partener care sa te incante, ar trebui sa procedezi intr-o maniera similara.

Rezolutii pentru noul an – pasi utili

Ia o foaie de hartie sau un carnetel si scrie dorintele pe care le ai pentru noul an.

Citeste aceste dorinte zilnic sau deseori si vizualizeaza ca si cum s-ar fi indeplinit deja.

Fa ceva pentru a-ti indeplini dorinta si ai incredere ca se va materializa.

Rezolutii pentru noul an – nu uita de partea spirituala!

Si nici de micile obiceiuri sau lucruri pe care ai vrea sa le schimbi. De exemplu, poate vrei sa bei mai putin alcool sau sa nu mai fumezi…Scrie si aceste aspecte. Atunci cand scrii pui energia ta acolo, tocmai de aceea este indicat.

Ia-ti o noua agenda si scrie toate acele rezolutii pentru noul an.

Alte exemple interesante de rezolutii:

Sa ajuti mai mult

Sa ai mai multa rabdare

Sa inveti lucruri noi

Sa te iubesti mai mult

Sa fii mai recunoscatoare pentru ceea ce ai

Sa fii fericita

Sa iti gasesti menirea

Sa fii mai apropiata de familie

Si lista poate continua la infinit. Nu uita sa faci aceasta lista inca de la inceputul anului, pentru a te motiva sa faci multe schimbari placute in 2020. Succes!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *