Obiceiuri pentru slabit rapid

Aceste obiceiuri pentru slabit rapid si usor sunt la indemana oricui. Si cu siguranta te vei bucura sa le descoperi. Nu de alta, dar ai nevoie de cateva sugestii, in special cand sezonul cald bate la usa.

Nu iti face griji, nu vrem sa tii o dieta drastica si nici nu promovam ideea unor standarde imposibile. Important este sa avem o sanatate de fier si o silueta armonioasa. Aceste obiceiuri pentru slabit rapid te vor ajuta sa faci primul pas, in special daca nu stii exact cu ce sa incepi.

Evident ca obiceiurile alimentare sunt cele mai importante atunci cand vorbim despre procesul slabirii. Asa ca discutia va decurge in acest sens, iar tu vei invata sa mananci mai sanatos ca oricand.

Obiceiuri pentru slabit rapid – ce ai zice sa…postesti?

Nu, nu vrem sa promovam anumite principii religioase, ci doar dorim sa evidentiem anumite aspecte ale postului intermitent. Cu siguranta ai mai auzit de acest concept, inclusiv echipa noastra l-a mai abordat. Dar credem ca ar fi o idee buna sa ne reamintim, avand in vedere ca este atat de eficient.

Practic, iti vei alege un interval orar de 8 ore in care vei manca, iar apoi nu vei mai consuma nimic pana a doua zi. Poate fi un orar ales de tine, nu este necesar sa ti-l recomande un nutritionist. De exemplu, poti opta sa mananci intre 8-16 sau intre 12-20, in functie de preferintele tale.

Oricum, pentru a reusi este necesar sa urmezi aceasta dieta pret de 8 pana la 12 saptamani, observa specialistii americani.

Evident ca iti recomandam sa consumi doar alimente sanatoase in acel interval de timp, chiar daca unii spun ca poti manca orice in acest rastimp. Nu iti recomandam sa consumi pizza si burgeri in cele 8 ore dedicate mancatului, pentru ca organismul tau are nevoie de nutrienti si vitamine. In special cand te afli la dieta de slabire, chiar daca aceasta dieta este, in realitate, postul intermitent.

Obiceiuri pentru slabit rapid – poti opta si pentru dieta vegana

Consideri ca postul intermitent este prea mult pentru tine? Nicio problema, atunci poti sa tii dieta vegana sau postul, asa cum este cunoscut in popor. Practic, vei renunta la produse animale pentru o perioada de cel putin 2 luni. Crede-ne pe cuvant, vei slabi, in special daca vei consuma preponderent fructe, salate de cruditati, seminte, nuci.
Practic, nu-ti recomandam sa mananci chipsuri, zacusca si fasole pentru ca atunci, ce crezi, nu vei slabi! Pentru a da jos cateva kilograme ai nevoie de putine calorii, nutrienti, minerale si vitamine.
De asemenea, incepe sa faci miscare de cel putin 3 ori pe saptamana, va ajuta enorm, iar corpul tau va arata mai bine ca oricand.

Dieta vegana. Esti curioasa sa incerci?

Asa ca, daca si tu vrei sa slabesti mai repede si sa ai un trup zvelt, incearca aceasta dieta unica. Daca vei scoate produsele animale si vei incepe sa mananci mai multe salate, supe creme de legume, orez brun cu ciuperci si multe altele, vei slabi rapid.

Bineinteles ca nu incurajam portiile uriase. In dieta vegana vei putea manca: salate de tot felul, avocado, broccoli, sparanghel, cartofi dulci, paste integrale, fructe si legume proaspete, seminte si nuci nesarate si neprajite.

Iata si un meniu orientativ in dieta vegana:

Mic dejun – cereale integrale cu o cana de lapte vegetal, fructe de padure, cateva nuci/ un smoothie din fructe/ 2 felii de paine integrala cu vinete

Gustare – o mana de migdale/ 2 mere/ un suc de grapefruit/ o mana de caju…vezi dieta vegana >>>

4.67/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *