Sfaturi anti-cancer. Ce poti face?

Suntem siguri ca aceste sfaturi anti-cancer te vor ajuta foarte mult. In special ca in ziua de astazi putini inteleg legatura dintre maladie si modul de viata.

Tocmai de aceea, astazi dorim sa te punem la curent cu cele mai noi descoperiri in domeniu. Nu este nici pe departe atat de greu sa previi „boala secolului”. In special daca vei intelege ca aceste sfaturi anti-cancer te pot tine departe de situatii neplacute. Asa ca ar fi indicat sa le urmezi, mai ales ca aceasta afectiune pare sa faca din ce in ce mai multe victime.

Dar, cu putina atentie si determinare, poti avea grija de starea ta de sanatate, mai usor decat ai crede! In primul rand, vei lasa stresul la o parte, iar acesta este principalul sfat. De ce? Pentru ca stresul si agitatia stau la baza majoritatii bolilor autohtone.

Sfaturi anti-cancer. Cum sa previi maladia?

Incepe prin a te enerva mai putin. Chiar daca se petrec evenimente mai putin placute la birou, acasa, etc, nu inseamna ca trebuie sa ne gandim doar la asta. Framantarile, agitatia si stresul cotidian distrug vieti. Asa ca incearca sa rezolvi situatiile cu calm si sa te detasezi, ulterior. Oricum, daca esti stresata si vesnic nervoasa, nu rezolvi nimic. Dar probabil ca ai remarcat si tu acest aspect.

Cum sa scapi de stres? Alearga…

Da, atat de simplu poate fi. Desigur ca nu trebuie sa alergi zeci de kilometri din prima. De fapt, poti incepe prin a merge alert, dupa care poti alerga cativa pasi, te opresti…si continui in acest mod o perioada. Daca esti sedentara, cu siguranta va dura ceva timp pana vei reusi sa alergi cateva sute de metri legat, dar nu este niciun fel de problema…mai multe despre stres >>>

Sfaturi anti-cancer. Consuma cruditati mai des

Poate ca nu stiai, dar vitaminele, mineralele si nutrientii din cruditati ne ajuta sa ne mentim sanatosi. De ce? In principiu, pentru ca au un pH bazic, exact ce avem nevoie pentru feriti de asa ceva. Ca idee, cancerul nu poate supravietui decat intr-un mediu acid, asa ca mancand cruditati contracaram efectele altor alimente.

Ar fi indicat sa evitam alimentele acide, cum ar fi dulciurile, cerealele, faina alba, alcoolul, carnea, lactatele, etc. Da, pentru a fi siguri ca suntem sanatosi, ar trebui sa reducem consumul de produse animale.

In acest sens, regimul flexitarian poate fi una dintre cele mai intelepte decizii. Practic, vei fi vegetarian pentru cateva zile pe saptamana, ceea ce iti va aduce o gramada de beneficii.

Mananca mai rar cereale, chiar daca sunt integrale, porumb, fructe acide. Acestea pot crea inflamatii la nivelul organismului, asa ca pot conduce la afectiuni tumorale.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *