Sandvisuri de post – retete delicioase!

Sandvisurile de post pot fi cea mai buna idee de gustare, in special acum cand ne abtinem de la unele bucate. Fie ca tii post sau doar vrei sa mananci mai putine produse animale, un lucru este clar: iti vor placea la nebunie!

De ce? Pentru ca aceste sandvisuri de post sunt delicioase, usor de facut si foarte nutritive. Evident ca au mai putine calorii decat cele cu ingrediente animale. De asemenea, te vor sustine in dietele de slabire, asa ca pot fi o varianta perfecta de cina sau mic dejun.

Nu uita sa cumperi ingrediente proaspete, pentru a avea la indemana ce iti trebuie pentru a crea un sandvis perfect, oricand iti doresti.

Sandvisuri de post. Retete simple si usoare

Sandvis cu rosii si avocado

Ai nevoie de:

– un avocado

– 1/2 lamaie

– o rosie

– sare, piper

– 2 felii paine integrala (sau fara gluten, oricum alege o paine fara faina alba)

Mod de preparare

Taie in 2 avocado, piseaza-l bine intr-o farfurie, adauga putin suc de lamaie, sare si piper si amesteca. Ia continutul si pune-l intre cele doua felii (sau unge fiecare felie, e alegerea ta, le poti manca separat) taie cateva felii de rosie si …pofta buna! Vei obtine un sandvis delicios, poti praji putin painea daca iti place varianta crocanta.

Sandvisuri de post – humus si rosii uscate

Sandvis cu humus si rosii uscate

Ai nevoie de:

– humus (de care vrei tu)

– rosii uscate la soare (se gasesc cam la orice supermarket)

– paine integrala

Mod de preparare

Pur si simplu vei praji feliile de paine, dupa care le vei unge cu humus, intr-un strat generos. Pune cateva rosii uscate la soare deasupra si bucura-te de un sandvis super gustos si satios.

Sandvis cu zucchini si ciuperci

Ai nevoie de:

– 2 ciuperci mari

– 1/2 zucchini sau dovlecel obisnuit

– paine integrala

– sare piper, ulei de masline

Mod de preparare

Taie cateva felii de zucchini, taie si ciupercile in felii si pune-le pe gratar sau soteaza-le intr-o tigaie cu putin ulei, pana se rumenesc, tu decizi. Dupa ce s-au rumenit, vei adauga o felie de zuchinni si cateva ciuperci pe o felie de paine. Poti pune si putin humus deasupra lor sau rosii uscate, proaspete, etc. Alegerea iti apartine.

Nu uita ca poti prepara sandvisuri de post si cu tofu, mezeluri vegetale, salata de vinete si orice altceva iti place, fii creativa si bucura-te de varietate!

Apropo, ai incercat omleta de post? Vezi reteta aici >>>

4.83/5 (6)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *