Supa crema de broccoli – o reteta delicioasa!

Supa crema de broccoli poate sa nu fie cea mai populara, dar te asiguram ca exista si variante delicioase. Stim ca multi pleaca de la premisa ca aceasta leguminoasa nu este nici pe departe gustoasa, dar lucrurile nu stau neaparat asa.

Asa ca este momentul sa „condimentam” un pic lucrurile, pentru a consuma mai des acest aliment atat de sanatos. Apropo, broccoli abunda in vitamine, antioxidanti si proteine, tinand deoparte boli autoimune precum cancerul.

Asa ca o supa crema de broccoli poate fi cea mai buna idee, in special in sezonul rece cand este cazul sa mai schimbam un pic retetele. O sa ai nevoie de doar 5 ingrediente, asa ca sigur iti vei face putin timp sa dai o fuga pana la supermarket.

Supa crema de broccoli – cum se realizeaza?

In primul rand, ai nevoie de:

  • o capatana de broccoli
  • o cutie de lapte de cocos (mica)
  • un litru de apa
  • 2 cartofi medii
  • condimente

Mod de preparare

In primul rand, vei curata broccoli si cartofii si vei fierbe legumele, intr-un litru de apa, pana sunt moi. Apoi vei lasa un pic sa se raceasca, dupa care le vei turna in blender. Adauga laptele, condimentele si amesteca bine de tot. Poti presara parmezan deasupra inainte de a servi, daca nu tii post. Cu siguranta te va uimi savoarea acestei retete minunate.

Broccoli si proprietatile sale unice

Despre broccoli am mai discutat, dar cu siguranta vom relua subiectul. Asa ca vrem sa iti prezentam cateva retete minunate, in continuare:

Retete cu broccoli – iata ce trebuie sa incerci

  1. Broccoli la cuptor cu pui

Ingrediente:

– pulpe de pui
– 3 morcovi
– 5 cartofi mari
– 6 buchetele de broccoli
– condimente
– ulei

Mod de preparare

Vei incinge cuptorul la 200 de grade. Dupa aceea vei condimenta pulpele de pui dupa propriul gust, le vei pune intr-o tava mare. Alaturi vei pune cartofii taiati cubulete, morcovii taiati rondele si buchetele de broccoli. Vei pune apa cat sa acopere peste jumatate din ceea ce ai pe tava. Pune si o lingura de ulei…reteta cu broccoli in continuare >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *