Curele cu sucuri – de ce NU sunt mereu eficiente?

Daca si tu te numeri printre femeile care au fost dezamagite de curele cu sucuri, citeste mai departe. Vrem sa iti explicam de ce astfel de regimuri nu te ajuta sa slabesti eficient. Cel putin nu intotdeauna, dar vei intelege imediat de ce.

Curele cu sucuri sunt la moda zilele noastre. Din pacate, nu toti cei care le urmeaza se informeaza inainte de a le da curs. Asa ca, de multe ori nu obtin rezultatele scontate.

Corpul nostru nu are nevoie mereu de ajutorul nostru pentru a scapa de temutele toxine. Cel putin nu sunt necesare diete atat de severe precum suntem tentati sa credem uneori.

Poate ca nu stiai, dar organimul nostru face fata cu succes in ceea ce priveste eliminarea toxinelor. Asa ca nu iti face griji in aceasta privinta.

Curele cu sucuri – ce trebuie sa intelegi

Evident ca exista si situatii cand aceste cure sunt mai mult decat binevenite. Dar nu trebuie sa-ti pui toata nadejdea in acestea. Nu uita ca rinichii si ficatul sunt acele organe fantastice, care ne ajuta sa eliminam cu succes reziduurile.

Stiai ca majoritatea specialistilor NU recomanda astfel de cure detox? Aceste regimuri super drastice chiar iti pot da organismul peste cap. Asa ca ar fi indicat sa ceri parerea unui nutritionist.

Cel mai mare mit este acela care spune ca vei slabi dramatic, daca vei urma astfel de cure. Desi cu siguranta vei da jos cateva kilograme, rezultatele nu vor fi neaparat spectaculoase.

Culmea, dar organismul are nevoie de hrana pentru a intensifica procesele de ardere a grasimilor. Asa ca atat timp cat ii oferi ceea ce are nevoie, hrana potrivita adica, cu siguranta vei reusi sa slabesti in mod sanatos.

Dieta postului intermitent a capatat popularitate in ultima vreme si nici nu este de mirare, avand in vedere ca are nenumarate beneficii.

Daca vei cerceta putin, vei observa ca exista mai multe modalitati de a tine acest post, asa ca important este sa alegi varianta care ti se potriveste cel mai bine. Exista varianta in care poti manca in intervalul a 6 si 8 ore tot ce iti doresti, urmate de alte 16 ore de abstinenta culinara. Iar aceasta este o maniera facila si eficienta de a slabi, mai multe aici >>>

Curele cu sucuri – ce alternative ai?

In loc sa bei doar sucuri de fructe si legume cat este ziua de lunga, poti opta pentru a manca sanatos si eficient. Desigur ca un suc de sfecla sau unul de portocale sunt fantastice. Consuma-le de dimineata sau intre mese, pentru a te bucura de beneficiile unice ale acestora.

Pentru a slabi si a avea o dieta super eficienta, menita sa te tina in forma, consuma zilnic:

– cereale integrale

– fructe si legume proaspete

– legume gatite la aburi

– carnuri slabe

– ulei de masline

– nuci, seminte nesarate si neprajite

Nu uita sa faci miscare zilnic si sa elimini stresul din viata ta, succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *