Cum sa ai abdomenul plat? Trucuri rapide

Cum sa ai abdomenul plat intr-un timp record, fara prea mari batai de cap? Cu siguranta ca rezultatele cele mai bune se obtin pe termen lung. Dar nu inseamna ca nu poti face cateva mici schimbari, pentru a reusi sa scapi de grasimea abdominala, incetul cu incetul.

Cum sa ai abdomenul plat intr-un timp scurt? Este necesar sa recurgi la procese de detoxifiere si sa ai putina rabdare. Evident ca schimbarea nu se va petrece de la o zi la alta. Dar poti sa fii sigura ca si in 2 saptamani vor fi schimbari (sau mai repede) daca incepi sa ai grija de tine.

Evident ca cel mai important lucru va fi sa renunti la mancaruri nesanatoase si sa faci miscare. Sedentarismul nu doar ca incurajeaza procesul ingrasarii, dar este la baza a nenumarate boli cronice.

Asa ca incepe chiar de azi schimbarea, plimbarile lungi si dese sunt un start minunat. Apoi vei putea trece si la exercitii mai complexe.

Cum sa ai abdomenul plat? Iata ce poti face

Postul intermitent. Una dintre cele mai eficiente metode, in special pentru acelea dintre voi care nu pot sa renunte la anumite mancaruri. In postul intermitent iti vei alege un interval orar in care sa mananci si vei respecta cu strictete acele ore. Adica vei manca in decurs de 8 ore ce vrei, dar restul de 16 ore vei posti. Desigur ca intervalul orar il vei alege in functie de cum te simti tu bine.

Adica, unele persoane mananca in prima parte a zilei, asa ca vor alege sa ia mesele intre 8-16. Alte persoane sar peste micul dejun, asa ca vor alege intervalul 12-20. Evident, nu vei manca inainte sa te culci cu putin timp, asa ca tine cont de acest aspect atunci cand alegi orele.

Ce mai trebuie sa stii despre postul intermitent?

Ce este indicat sa consumi in aceasta perioada de post? Ei bine, in perioada in care efectiv nu mananci, poti consuma bauturi fara prea multe calorii. Desigur, vorbim despre apa, ceaiuri din plante si cafea, dar fara zahar. Daca tii dieta postului interminent pe perioade indelungate de timp este indicat sa consumi si sucuri naturale din fructe si legume. In cazul in care este chiar necesar si simti ca nu mai poti continua.

Ce beneficii are dieta postului intermitent? Poti scadea tensiunea arteriala, numarul trigliceridelor si chiar colesterolul, in acest rastimp…mai multe despre aceasta maniera de a slabi aici >>>

Cum sa ai abdomenul plat? Ceai verde, Omega 3 si bauturi fara zahar

Despre ceaiul verde am mai discutat si stii deja despre multiplele sale beneficii, dar tinem sa-ti reamintim. Una dintre cele mai bune maniere de a slabi este de a schimba dieta, asa cum bine stii.
Bauturile care contin antioxidanti, asa cum este ceaiul verde, pot ajuta enorm. Vei elimina toxinele cu usurinta, iar ceaiul verde este superior cafelei.
Adauga si o bucatica de ghimbir in ceaiul tau verde si bucura-te de o aroma mai…intepatoare.

Apropo, limonada cu ghimbir sau ceaiul de ghimbir sunt alte bauturi care nu ar trebui sa-ti lipseasca in aceasta perioada.

Pestele gras, adica cel care contine acizi grasi Omega 3 sustine cu succes procesul de slabire. Studiile arata ca Omega 3 ajuta arderile interne, sustinand si o buna activitate a ficatului. Mananca de 2-3 ori pe saptamana somon, sardine, hering sau ansoa. Adauga-l in salate sau orezuri, poate fi o cina perfecta!

Sucurile de fructe din comert, cele acidulate sau orice alte bauturi care contin zahar trebuie sa dispara. Dupa cum ti-am zis, poti sa mananci ce iti place, fara sa exagerezi, dar vor exista si cateva reguli. Renunta la sucuri, alcool, deserturi cu zahar si alte „gustari” dulci. Nu fac decat sa incetineasca procesul slabirii si cu siguranta nu iti doresti acest lucru.

Cum sa ai abdomenul plat? Nu uita de sport, ulei de cocos si somn

Da, somnul este foarte important inclusiv in procesul de slabire. Asa ca fii sigura ca dormi 8 ore pe noapte si nu neglija odihna, in general. Sa dormi este unul dintre cele mai sanatoase lucruri pe care le poti face.

Astfel ca este indicat sa mergi la aceeasi ora de culcare in fiecare zi si sa nu mananci inainte.

Uleiul de cocos este superior celui de floarea soarelui, opteaza sa-l folosesti atunci cand gatesti pentru ca incurajeaza procesul de slabire. Da, uleiul de cocos sustine arderile abdominale si nu numai, asa ca este binevenit in orice dieta.

Incepe sa practici exercitii abdominale simple, apoi creste dificultatea, in timp. Nu uita sa renunti la grasimile trans, sa bei apa plata din plin si sa mananci cat mai multe cruditati, succes!

4.8/5 (15)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *