Remedii naturale contra tartru. Ce poti face?

Remedii naturale contra tartru sau cum poti sa ingrijesti dintii mai bine, chiar la tine acasa. Dantura ar trebui sa fie o prioritate pentru toata lumea, avand in vedere cat de greu este sa o mai inlocuiesti…Asa ca este necesar sa avem grija cum se cuvine de dinti, pana nu este prea tarziu.

Aceste remedii naturale contra tartru te vor ajuta sa scapi de o respiratie urat mirositoare, de asemenea. Iar asta nu este tot, studii recente au aratat o legatura intre o sanatate orala slaba si declansarea bolilor autoimune, precum Alzheimer sau cancerul pancreatic.

Cercetarile dateaza inca din 2010, fiind realizate de specialistii in sanatate de la Universitatea Harvard, Statele Unite ale Americii.


Remedii naturale contra tartru – cum se formeaza si ce este de facut?


Tartrul se formeaza in momentele in care mancam si poate nu reusim mereu sa ne spalam imediat pe dinti. Chiar daca am face-o, probabil ca dintii tot ar fi „imbracati” in acele depuneri care se formeaza in timp si formeaza tartrul. Tocmai de aceea este indicat sa nu uitam de detartraj si sa profitam de beneficiile acestei proceduri.

Totusi, putem face si noi anumite lucruri, chiar acasa. Adica exista remedii contra tartrului care functioneaza de minune.


Iata solutiile care pot indeparta, in mare parte, tartrul prezent:

Ingrediente

– 4 picaturi de ulei de anason, 4 picaturi de ulei de menta, cateva picaturi de suc de lamaie si 1/2 de pahar de apa plata. Amesteca bine si clateste gura cu acest amestec unic. Foloseste solutia obtinuta de 2 ori pe zi, cel mai bine dupa ce te-ai spalat pe dinti deja.




Remedii naturale contra tartru, usor de preparat


Alta solutie ar fi cea pe baza rozmarin si menta. Ai nevoie de:

– 1/2 cana de rozmarin, o cana de frunze de menta si 2 cani de apa.

Fierbe apa, adauga frunzele de menta si rozmarinul pret de 15 minute, apoi lasa-le sa se scurga. Cand se raceste, clateste bine gura cu acest amestec. Ca si anterior, aceasta solutie ar trebui folosita de 2 ori pe zi pentru a functiona si a vedea efectele rapid.



Cea de-a treia optiune presupune:

7 linguri de ulei de cocos, 7 linguri de bicarbonat de sodiu, 7 picaturi de ulei esential de tea tree, o lingura si 1/2 stevia.

Amesteca toate ingredientele pana obtii o pasta consistenta, foloseste acest amestec natural in loc de pasta de dinti, daca doriti.


Cea de-a 4 optiune presupune folosirea de ulei de cocos si…cam atat! Poti sa-l folosesti pentru mai multe lucruri. Clateste-ti gura cu ulei de cocos si te vei bucura de o curatare mai buna a dintilor precum si de albirea acestora. Foloseste uleiul de cocos pentru aproximativ 15 zile consecutive si vei vedea beneficiile.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *