De ce barbatii slabesc mai repede decat femeile?

Poate si tu te-ai intrebat de ce barbatii slabesc mai repede decat femeile. Este un fapt cert, majoritatea reusesc sa dea jos kilogramele nedorite intr-un mod mult mai facil decat reprezentantele sexului frumos.

Evident ca detasarea este unul dintre factorii cheie, avand in vedere ca barbatii nu se preocupa atat de mult atunci cand vine vorba despre diete. Cu alte cuvinte, aleg sa manance sanatos si fara a face o obsesie legata de alimentatie sau produsele light, asa cum urmeaza sa vezi.

Daca vrei si tu sa intelegi de ce barbatii slabesc mai repede decat femeile atunci este momentul ramai alaturi de noi in cele ce urmeaza.

Vei vedea ca si sportul are o importanta mai mare decat credeai…

De ce barbatii slabesc mai repede decat femeile? Iata ce fac diferit

Un lucru este cert: barbatii abordeaza dieta intr-un mod direct si oportun, asa ca efectele sunt mai rapide. Cu alte cuvinte, nu se complica cu diete ridicole sau greu de urmat, de exemplu. Tocmai de aceea rezultatele tind sa fie mai bune. Alt aspect important consta in faptul ca barbatii fac mai mult sport atunci cand se afla la regimul de slabire.

Asa ca atunci cand pui accentul pe sport, din start lucrurile stau mai bine. Cand ne dorim sa slabim inseamna ca trebuie sa facem anumite modificari in vietile noastre. Iar sportul, in special exercitiile fizice cardio, alergatul sau inotul tind sa fie unele dintre cele mai bune modalitati de slabit.

Incepe cu exercitii simple, iar apoi continua cu unele ample pentru a incepe si sustine un proces de tonifiere si slabire echilibrat.

De asemenea, barbatii stiu ca dietele cele mai eficiente sunt cele care contin alimente naturale. Sunt mai perseverenti atunci cand vine vorba despre ducerea la bun final a unui proiect, tocmai de aceea au mai mult succes atunci cand urmeaza un regim.

De ce barbatii slabesc mai repede decat femeile? Pentru ca urmeaza diete sanatoase

Femeile sunt recunoscute pentru faptul ca urmeaza diete si regimuri de slabire ineficiente. Ba mai mult decat atat, se axeaza pe produsele „de slabit” sau „light”. Desigur ca este bine sa consumi astfel de preparate, din cand in cand sau atunci cand vrei o gustare mai putin calorica. Dar nu exagera cu consumul acestora, in special daca nu le cunosti provenienta. Unele contin zahar sau siropuri, alimente care ar trebui consumate cat mai rar in procesul de slabire.

Barbatii se axeaza pe consumul de fructe si legume, carnuri la gratar si leguminoase, asa ca rezultatele favorabile apar rapid. Despre mancatul emotional sigur ai mai auzit vorbindu-se, asa ca iti vom reaminti despre ce este vorba. Reprezentantii sexului tare mananca mai rar din acest motiv, asa ca au un avantaj.

Atunci cand mancam din cauza emotiilor si a stresului nu facem cele mai bune alegeri. Este un fapt binecunoscut ca, de multe ori, ne ingrasam tocmai din cauza rontaitului. Dulciurile, chipsurile si covrigeii ocupa locuri „fruntase” atunci vorbim despre gustari nesanatoase, asa ca fa tot posibilul sa le eviti.

Mancatul pe fond nervos sau mancatul emotional – ce parere au psihologii

Specialistii in domeniul psihologic sunt de parere ca mancatul pe fond nervos apare ca urmare a aparitiei unui gol, persoana in cauza simtindu-se incompleta. Asa ca incearca sa compenseze acest aspect mancand, oferindu-si, practic, un “premiu”, dupa o zi grea…

Desigur ca problema poate sa fie mult mai profunda si arata anumite afectiuni mai vechi ale persoanei in cauza. Pot fi traume din copilarie, lucruri nespuse, incapacitatea de a face fata unei confruntari, etc. Aceste femei care sufera din pricina acestor aspecte ar fi bine sa faca terapie, in acest sens…despre mancatul pe fond nervos aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *