Arde grasimile in timp ce dormi. Ce trebuie sa faci?

Daca ideea de a arde grasimile in timp ce dormi este un lucru pe care ti l-ai dori si tu, atunci este cazul sa te lamurim. Evident ca nu vorbim despre minuni petrecute peste noapte, ci despre ceea ce tu poti intreprinde ca sa scapi de acele kilograme in plus.

Pentru a slabi este nevoie de un efort constant si de disciplina. Si chiar si atunci tot mai poti intalni obstacole. De exemplu, uneori vei slabi mai greu decat ti-ai fi imaginat. Vor trece saptamani intregi in care nu vei da jos mai mult de 1-2 kilograme. Si te intrebi unde gresesti…Ei bine, atunci arde grasimile in timp ce dormi!

Exista bauturi naturale care, consumate cu cateva ore inainte de culcare, vor sustine intens procesele de detoxifiere.

Arde grasimile in timp ce dormi – bauturi eficiente si usor de preparat

Dupa cum am precizat deja, este vorba despre cateva bauturi pe care le vei pregati chiar tu si le vei consuma inainte cu cateva ore de culcare. Evident ca te incurajam sa ai o dieta sanatoasa, echilibrata si sa faci miscare, pentru ca procesul de slabire sa fie mai simplu decat credeai.

Iata despre ce bauturi este vorba:

Ceaiul de musetel. Recunoscut pentru proprietatile sale atunci cand vine vorba despre un somn eficient, acest ceai are mult mai multe beneficii. De exemplu, te va ajuta sa obtii acea senzatie de satietate. In special atunci cand ai parte de o cina frugala, specifica dietelor de slabire…Bea o cana cu ceai de musetel indulcit cu stevia (eventual) si bucura-te de efectele sale.

Iti va suprima pofta de mancare si sustine detoxifierea naturala a corpului. Este ideal pentru cei care vor sa sustina procesul de slabire!

Arde grasimile in timp ce dormi – ceai de ghimbir sau smoothie cu capsune?

Smoothie de capsune cu lime. O astfel de bautura poate fi alegerea perfecta chiar si in loc de cina. Ai nevoie de o jumatate cana de apa plata, cateva capsune proaspete sau congelate si sucul de la o jumatate de lime.

Amesteca ingredientele in blender si savureaza acest smoothie cu un continut scazut de calorii. Previne inflamatiile, tensiunea arteriala marita si …kilogramele in plus.

Suc de castraveti. Dupa cum stii deja, castravetele este cel mai alcalin aliment, asa ca ar fi bine sa-l introduci in dieta ta zilnica. Sucul de castraveti proaspat stors nu este cea mai savuroasa bautura, dar beneficiile sale sunt infinite. Bogati in antioxidanti, fibre, minerale si vitamine, castravetii te vor ajuta sa elimini tesuturile adipoase si sa scapi de acea senzatie permanenta de foame.

Un ceai de ghimbir nu ar trebui sa-ti lipseasca la ceas de seara. In special daca poti sa-l prepari din ghimbir proaspat. Ai nevoie de o bucatica de ghimbir (3-4 cm) pe care o vei curata si felia. Toarna peste acest ghimbir maruntit apa clocotita si lasa ceaiul la o parte pret de 5 minute. Savureaza-l incet si incearca sa mananci cateva bucatele de ghimbir, va intensifica procesul de ardere a grasimilor!

Desigur, daca nu poti tolera ghimbirul proaspat poti incerca un ceai de ghimbir cumparat de la plafar.

Arde grasimile in timp ce dormi – suc natural de aloe vera

Sucul de aloe vera poate fi procurat de la magazinele naturiste si are efecte dovedite atunci cand vorbim despre pierderea in greutate. Contine vitamine din seria B-urilor si sustine tranzitul intestinal. Asa ca procesul de detoxifiere se va intensifica, ceea ce nu poate fi decat o veste buna.

Smoothie de fructe de padure. Acestea vor sustine procesul de slabire, avand foarte putine calorii. O mana de afine, putina apa plata sau lapte vegetal si vei obtine o bautura savuroasa. Pune ingredientele in blender si amesteca-le bine, pana cand obtii o bautura omogena. Este ideala in special atunci cand ai mancat putin la masa de seara, iti va asigura senzatia de satietate de care ai nevoie pentru a dormi linistita.

Plante care ajuta la slabit – stiai ca te pot ajuta?

Ceaiul de soc. Poti opta atat pentru ceai sau tinctura. Dar un lucru este sigur: te va ajuta sa elimini apa retinuta in organism. Asa ca vei pierde cateva kilograme bune. Plus ca are rolul de a scadea apetitul. Atentie, are si un efect usor laxativ, asa ca este indicat sa-l bei cand stii ca nu mai iesi afara.

Orzul este alt element minune, care sustine intens procesul de ardere a grasimilor. Cauta cereale integrale cu orz si mananca la micul dejun. Bea si o cana de lapte vegetal si pune cateva fructe de sezon in bolul cu cereale. Vei vedea ca acest mic dejun sustine cu succes dieta…mai multe despre aceste plante >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *