Bea acest ceai pentru o imunitate de fier – ce contine?

Acest ceai pentru imunitate te va ajuta enorm in special in zilele cand vrei sa bei ceva calduros si sanatos. A venit sezonul rece, racelile sunt in toi, asa ca tu ai nevoie de o bautura puternica, care abunda in antioxidanti si vitamine.

Ceaiul pentru imunitate are in compozitie ghimbir, lamaie si miere, asa ca te va ajuta enorm in aceasta iarna. Iar asta nu este tot, aceasta bautura te face sa simti ca organismul tau este mai puternic ca oricand.

Este super gustoasa, sanatoasa si se prepara rapid. Asa ca poate ai vrea ca a doua cafea sa fie inlocuita de acest ceai savuros. Haide sa vedem cum se prepara ceaiul de astazi.

Ceai pentru o imunitate de fier – esti gata sa-l incerci?

Pentru a prepara ceaiul mentionat, iti recomandam sa cumperi ghimbir proaspat si miere de salcam. In acest fel vei avea parte de o aroma intensa si super gustoasa.

Ai nevoie de:

– o cana de apa plata

– o bucatica de 3 cm de ghimbir

– o lingurita de turmeric

– 2 linguri de suc de lamaie

– o lingurita de piper

– 1 sau 2 linguri de miere

Mod de preparare

In primul rand vei curata ghimbirul si-l vei marunti. Fierbe apa si toarn-o peste ghimbir si turmeric. Peste 5 minute poti strecura ceaiul si poti inlatura si ghimbirul (daca vrei, desigur). Adauga piper, suc de lamaie si putina miere sau stevia.

Amesteca bine totul si bucura-te de o bautura care va tine la departare racelile si virusii.

Ceai pentru o imunitate de fier. Ce trebuie sa stii despre ingrediente?

Proprietatile ghimbirului sunt multiple, avand capacitatea de a ajuta la reducerea colesterolului, a hipertensiunii arteriale (HTA), si combaterea migrenelor.

Ghimbirul te poate ajuta si sa:

  •     ai o tensiune mai buna
  •     ai un sistem imunitar mai puternic, datorita efectului sau antioxidant de exceptie
  •     reduci colesterolul
  •     ai o circulatie sanguina mai buna
  •     beneficiezi de mai multe minerale ( magneziu, zinc, etc)…mai multe despre ghimbir aici >>>

Turmericul este un condiment din Asia extrem de apreciat in ultima vreme si nici nu este de mirare. In India de exemplu, este recunoscut pentru proprietatile sale remarcabile, asupra sanatatii. Ingredientul minune din turmeric este curcumina, care s-a dovedit a fi un antioxidant puternic.

Foarte eficient in lupta impotriva cancerului si a altor boli grave. De aceea, ar fi indicat sa il adaugi cat mai des in mancarea ta. Va da o aroma exotica si nu este nevoie de foarte mult pentru a-si face efectul.

Sucul de lamaie contine vitamina C din plin, lupta impotriva inflamatiilor si devine alcalin atunci cand il consumam. Asa ca acest ceai pentru imunitate ne va ajuta sa avem un organism mai puternic ca oricand!

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *