Tehnici de invatare accelerata – Ghid dedicat parintelui responsabil!

Descopera aceste tehnici de invatare accelerata, pentru ca inca din prima secunda a vietii, creierul absoarbe informatie, o prelucreaza si o foloseste atunci cand are nevoie de ea.

Unii dintre noi avem capacitatea de a retine si de a ne insusi informatii in mod accelerat, iar altii intr-un ritm mai lent. Indiferent de caz, invatarea are loc pe tot parcursul vietii.

Faptul ca un copil are abilitatea de a invata mult mai rapid decat un adult nu este un secret pentru nimeni. Copiii sunt mai creativi, pot invata limbi straine intr-un timp mult mai scurt si isi pot dezvolta o logica sanatoasa mai usor decat persoanele care se afla deja la varsta maturitatii.

In ciuda acestui fapt, chiar si copiii pot avea dificultati in procesul de invatare. Asa ca tehnicile de invatare accelerata sunt utile oricarui parinte. Tehnologia de care dispunem astazi ofera un acces la informatie fara precedent, care poate deveni coplesitor. Astfel, invatarea de noi lucruri poate fi ingreunata.

Ce se poate face? Noi avem solutia!

Tehnici de invatare accelerata – ce trebuie sa stii?

Metodele traditionale de invatare se dovedesc a fi din ce in ce mai greoaie si mai ineficiente. Timpul petrecut invatand in mod clasic se dovedeste a fi, deseori, timp pierdut. Cercetarile din domeniul stiintific au aratat ca procesele cognitive care stau la baza invatarii pot fi accelerate cu usurinta, atunci cand sunt aplicate tehnicile corecte.

Asa ca este momentul sa descoperi acest ghid de invatare rapida, mult mai eficient decat ai fi crezut >>>

In acest sens, au fost detectate numeroase metode prin care, in special copiii, pot asimila cunostinte mult mai usor, intr-un timp mult mai scurt. Metoda lecturii performate, tehnica lecturii analitice sau invatarea predictiv-evaluativa sunt doar trei dintre metodele si strategiile care iti pot redefini modul de a invata lucruri noi.

Invatarea accelerata este un ansamblu de metode care ajuta la absorbirea mai rapida a informatiei, la crearea unei scurtaturi in drumul spre rezultatul dorit.

Tehnici de invatare accelerata – beneficii neasteptate

Cele mai importante beneficii ale ghidului mentionate de utilizatorii acestuia sunt:

Dublarea puterii de concentrare si de invatare Rezultate imbunatatite la invatatura, detalii aici >>>

Economisirea timpului Posibilitatea de a aplica tehnicile in orice domeniu

Ghidul ofera perspective ale psihologilor, profesorilor, parintilor, dar si a copiilor in ceea ce priveste invatarea. De asemenea, contine o introducere psihologica ce discuta elementele de la baza invatarii si descrie cele mai eficiente tehnici de superinvatare intr-un limbaj uzual.

Doamna psiholog Adina Escu a scris acest ghid in urma a numeroase studii de caz si intalniri cu clienti care se confrunta cu aceleasi probleme. Tehnicile prezentate au fost testate de-a lungul timpului, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor, Ghidul de invatare accelerata este ceea ce ai nevoie >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *