Este visul tau sa ai propria afacere? Cum sa deschizi o covrigarie

Poate si tu te-ai gandit cum sa deschizi o covrigarie. In special cand vezi cate covrigarii intalnesti in drumul tau spre serviciu. Numai in zona centrului vechi din capitala sunt vreo 10. Si numarul lor este in crestere. Daca esti un pic atent, aproape fiecare covrigarie are clienti care stau la coada asteptand sa cumpere covrigi calzi. Te-ai intrebat de ce unii oameni au ales aceasta afacere?

Raspunsul e foarte simplu: se obtine un profit mediu brut de pana la 3.000 de euro pe luna! Nu ai nevoie de un spatiu foarte mare : 20-30 mp vor fi suficienti. O covrigarie este o afacere care iti aduce castiguri in fiecare zi din an, indiferent de sezon. Nu-i asa ca deodata afacerea pare ispititoare?

Cum sa deschizi o covrigarie? Incepe o afacere care iti va aduce veniturile visate

6 argumente pentru a-ti deschide o covrigarie

  1. Covrigii se vand in orice sezon! Cu varf de vanzari in perioada posturilor!
  2. Fara reclama! Mirosul imbietor – cel mai puternic “magnet”, detalii aici >>>
  3. La coada la covrigarie ai sa vezi intotdeauna: copii, tineri, batrani, barbati, femei, elevi, studenti, profesori, ingineri, doctori, functionari bancari, pensionari cu pensiile impozitate sau proprietari de Maybach. Oricine adora un covrig cald! Chiar si pe-o arsita de 40 de grade!
  4. Profitul este substantial din prima luna de functionare
  5. Amortizare rapida a investitiei, din vanzarile primelor luni
  6. Ghidul cel mai bun pentru covrigaria ta se afla la noi! Comanda-l si ai parte de cea mai buna consultanta, fara a scoate din buzunar alti bani in afara de costul CD-ului.

Afla informatii esentiale despre:

  • Ce presupune afacerea: capital initial, spatiu necesar, situatia pietei, potential de dezvoltare, etc.
  • Care sunt actele necesare pentru infiintarea covrigariei: autorizatie de functionare, licenta de fabricatie, avize, legislatie specifica.
  • Echipamentele necesare fluxului tehnologic
  • Personalul unei covrigarii
  • Procesul tehnologic specific unei unitati de covrigarie

In ghidul Covrigarie – o afacere cu profit imediat vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a incepe aceasta afacere

  1. Capitalul initial de care ai nevoie: 10.000 – 12.000 Euro
  2. Spatiul necesar: minimum 20-30 mp.
  3. Profitul mediu brut: 1.000-3.000 Euro / luna / punct de lucru
  4. Situatia pietei: afacerea este prezenta in mod frecvent in orasele mari si medii, cererea este permanenta, cu crestere de 5 ori in perioadele de post. Reteta de fabricatie care confera calitate produsului face diferenta si atrage clientela.
  5. Factori de risc: amplasarea neinspirata, utilaje neperformante si deci calitate inferioara a covrigilor, imagine deficitara, timpi morti pentru client (asteapta coacerea unei noi transe de covrigi)

… Restul secretelor le gasesti pe CD-ul Covrigarie – o afacere cu profit imediat! Achita acum exemplarul tau si poti incepe chiar de maine demersurile pentru infiintarea covrigariei tale.

Alege acum sa-ti deschizi o covrigarie si bucura-te de profitul din fiecare luna, detalii aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *