Ulei de masline cu lamaie – stiai la ce foloseste?

Ei bine, te vom surprinde din nou cand te vom indemna sa iei dimineata, pe stomacul gol, o lingura de ulei de masline cu lamaie. Da, stim ca suna ciudate aceste remedii, in special cand nu prea ai fost familiarizata cu tratamentele naturiste.

Dar exista o prima oara pentru orice. Asa ca te incurajam sa incerci acest remediu pentru a combate afectiuni frecvente. Vorbim despre constipatie, de exemplu. Desi acest amestec are multe alte intrebuintari. Poate preveni bolile cardiovasculare, dar si afectiunile biliare.

Astfel ca te sfatuim sa incerci sa il folosesti, in special daca ai vreo problema de sanatate similara. Sau poate ca vrei doar sa previi.

Ulei de masline cu lamaie – de ce ar trebui sa incercam?

Pentru ca este mai eficient decat ai fi crezut. Foarte util si in cazul celor care nu prea au energie. In special ca aceasta este o problema cotidiana, cauzata si de faptul ca organismul este plin de toxine. Ficatul trebuie purificat mai des, mai ales ca este responsabil de procesarea chimicalelor si a altor substante daunatoare.

Un ficat sanatos iti va permite o stare de spirit energica, plina de viata. Iar una dintre manierele de purificare este uleiul de masline cu lamaie. Este necesara doar o lingurita, pe stomacul gol. Poti sa iei pret de cateva zile sau saptamani, pana incepi sa vezi efectele.

Si sa nu crezi ca este ceva neobisnuit, acest leac este folosit inca din timpuri stravechi, de pe vremea romanilor si a grecilor antici. Acestia considerau ca acest amestec este „aur” pentru ca ii scapau de mai multe probleme.

Te va ajuta sa scapi de constipatie. In special ca aceasta solutie va sustine un tranzit si o digestie mult mai eficiente. Asa ca vei elimina rapid toxinele, eliminand acele substante nocive din corpul tau.

Ulei de masline cu lamaie. Vrei sa ai o inima mai sanatoasa?

Cu siguranta da, asa ca ar fi bine sa previi afectiunile cardiovasculare. Uleiul de masline are acizi grasi si poate sustine scaderea naturala a colesterolului „rau”. Poate fi dat si copiilor, in special daca micutii au avut probleme cu constipatia sau sunt lipsiti de vlaga. Evident, nu trebuie sa le dai mai mult de cateva zile. Va fi suficient pentru ei.

Te scapa de senzatia de balonare sau oboseala, asa ca este un remediu excelent. Mai ales in acele dimineti in care parca nu ai energie deloc, ar fi bine sa-l incerci. Atunci cand organismul este „intoxicat” este necesar sa faci mai mult. Observa-te si ia masuri in special atunci cand remarci ca dimineata ai un gust amar in gura.

Atunci cand ficatul sufera, mai pot fi semne ca: insomniile, durerile acute de cap, digestie incetinita si senzatia de oboseala continua.

Asa ca incepe dimineata cu o lingura de ulei de masline ecologic (de preferat) si cateva picaturi de suc de lamaie, pe care le adaugi in lingura. Dupa 30 de minute poti manca micul dejun. Vei observa o schimbare in scurt timp, succes!

Cand stii ca ficatul are nevoie de o detoxifiere – la ce sa fii atenta?

– faptul ca ai luat in greutate, in mod inexplicabil. In momentul in care ficatul este ingreunat din cauza toxinelor, nu mai poate sustine procesele metabolice si hormonale. Cel putin nu in mod corespunzator. Asa ca apar tot felul de consecinte neplacute, iar ingrasarea este una dintre ele. Nu vei mai putea digera alimentele cu usurinta, asa ca acestea se vor “depune” exact in acele locuri unde nu ai vrea…

– vei transpira mai mult. De asemenea…mai multe semne poti vedea aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *