Semintele de grapefruit – NU le vei mai arunca de acum incolo

Astazi te vom surprinde cand iti vom spune ca semintele de grapefruit sunt un antibiotic de exceptie. Da, fructul in sine este excelent pentru sanatate. Avand nenumarate beneficii pentru tine si sanatatea ta. Contine vitamine si antioxidanti, asa ca este recomandat in curele de slabire si detoxifiere.

Sucul de grapefruit este renumit pentru capacitatea sa remarcabila de a sustine procesul de slabire. Daca vei bea un pahar de suc proaspat inainte de mesele principale, vei slabi cu siguranta.

Semintele de grapefruit vor sustine, la randul lor, imunitatea organismului. Cercetarile au pornit inca de acum 20 de ani, iar cercetatorii au ajuns la aceeasi concluzie: semintele sunt un antiobiotic eficient, in anumite conditii.

Semintele de grapefruit – ce trebuie sa stii si cum se folosesc?

In primul rand, cateva lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii despre exoticul fruct de grapefruit, descoperit in Barbados:

– bogat in flavonoide si antioxidanti

– stimuleaza intens imunitatea si metabolismul

– bogat in vitamine precum C, dar si A, B, E si K

Nu duce lipsa nici de minerale si contine calciu, acid folic, fosfor si potasiu. Are in compozitie si flavonoide, licopen si glucarat, asa ca poate preveni si lupta impotriva cancerului.

Previne boli precum cancerul, ateroscleroza, dar si insomniile, gripa si starile de oboseala. Asa ca, in dieta rapida cu grapefruit vei avea parte de nenumarate beneficii, pe langa faptul ca slabesti cu succes…totul despre fructul de grapefruit si cum poti slabi aici >>>

Au existat mai multe studii in domeniu, iar ultimele au concluzionat ca semintele de grapefruit sunt, intr-adevar, adevarate antibiotice. Pot bloca anumiti virusi si previn cu succes racelile si alte boli specifice sezonului rece.

Semintele de grapefruit – un leac pe care il poti folosi la tine acasa

Extractul din semintele de grapefruit poate preveni si vindeca:

– viroze

– gripe

– raceli

– bronsite

– pneumonie

– infectii urinare

– herpes

– alte afectiuni virale

Semintele de grapefruit se pot folosi transformandu-le in pulbere (macinare) ori se va cumpara extractul glicerinat. Cea de-a doua varianta este un amestec din apa, glicerina si alcool, foarte eficient si sigur.

Daca vei alege sa macini chiar tu semintele, nu uita sa le amesteci apoi cu miere. O lingurita de pulbere de samburi cu 3 de miere. Se va amesteca bine si se va lua de 3 ori pe zi, inainte de masa. Incearca acest remediu data viitoare cand esti racita. Sau cand vrei sa o previi.

Beneficiile acestui extract sunt cunoscute inca din anii ’70, cand Jacob Harich, medic de meserie, a observat ca multe tari din America de Sud il foloseau drept remediu. Acestia stiau de proprietatile acestor seminte, asa ca le foloseau pentru a lupta impotriva infectiilor virale.

Extractul glicerinat se poate administra cel mai bine la sfatul unui medic naturopat, care iti va indica si doza corecta. Cel mai bine este sa macini chiar tu semintele de grapefruit si sa le folosesti cum am descris mai sus.

Nu uita ca sunt utile inclusiv in infectiile renale, asa ca utilizeaza acest leac la indemana oricui.

4.91/5 (23)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *