Cum sa scapi de gusa sau „barbia dubla”

Atunci cand ai cateva kilograme in plus s-ar putea sa te preocupe si cum sa scapi de gusa sau de barbia dubla, un fenomen foarte neplacut. Asa ca astazi vom vorbi putin de ceea ce ai putea face in acest sens.

In special ca, de multe ori se poate intampla sa slabesti cateva kilograme bune si tot sa te confrunti cu acest aspect care sigur te scoate din sarite.

Cum sa scapi de gusa sau, mai exact, ce sa faci pentru a eficientiza procesul de slabire? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza. Vei intelege si ca pielea isi pierde fermitatea odata cu trecerea anilor. Nivelul de colagen scade, asa ca apar aceste fenomene neplacute.

Din pacate, gatul este „vizat” atunci cand incepe procesul de imbatranire, asa ca nu te mira. Majoritatea femeilor se confrunta cu aceleasi probleme.

Cum sa scapi de gusa – dieta este cea mai buna „arma”

Asa ca lasa la o parte toate preparatele fast-food, semipreparatele, alimentele cu grasimi, s.a.m.d. Evident ca acestea te vor ingrasa si nu vei reusi niciodata sa ai silueta pe care o doreai. Daramite sa incurajezi supletea si fermitatea pielii…

Nu ai cum sa te ascunzi de trecerea timpului, asa ca accepta aceasta provocare si ajusteaza dieta conform nevoilor corpului.

Colagenul si beneficiile sale – cat de important este?

In primul rand, este important sa stii ca exista metode naturale de stimulare a productiei de colagen, asa ca trebuie sa fii la curent cu acestea.

Ce poti face:

– consuma vitamina C. Poate ca ai mai auzit ca aceasta contribuie la prevenirea ridurilor, face pielea mai ferma si mai catifelata…totul despre colagen si beneficiile sale aici >>>

De asemenea, consuma betacaroten si vitaminele A, E si D. Nu uita sa variezi dieta pentru a fi sigura ca beneficiezi de toate aceste elemente atat de importante pentru organism. Nu uita sa consumi mai des suc de morcovi si mere, dar si cel de sfecla, morcovi si mere poate fi o idee perfecta. In acest mod vei beneficia de antioxidantii perfecti pentru o sanatate de fier si o piele mai ferma.

Cum sa scapi de gusa? Incearca un masaj cu ulei de ricin

Uleiul de ricin este minunat, atat pentru par cat si pentru piele. Asa ca nu te sfii sa recurgi la masaje cu ulei de ricin, inclusiv pentru a scapa de acest aspect neplacut. Amesteca o lingura de ulei de ricin cu una de ulei de masline si maseaza bine, cu miscari ferme toate zona gatului si a barbiei.

Acest remediu este excelent pentru piele si te va ajuta sa arati mai bine ca oricand. Este recomandat sa lasi acest amestec sa actioneze pret de 20 de minute. Ceaiul de macese baut zilnic este alt remediu foarte bun care va lupta impotriva acestui fenomen.

De asemenea, frunzele de varza sau o masca din avocado si banane aplicata in zona afectata, pot face minuni. Este necesar sa lasi masca sa actioneze in jur de 15 minute, pentru a fi sigura ca isi face efectul. Asa ca nu te sfii sa le incerci. Se pare ca expunerea la soare nu este indicata, asa ca nu exagera!

Iar atunci cand stai la soare nu uita sa aplici creme speciale in zonele vizate, pentru a fi sigura ca pielea nu este afectata.

Vitamine pentru piele – ai grija de tine in mod natural

Vitaminele din seria B au o mare influenta pozitiva asupra pielii, asa ca poti remedia mai multe probleme de acest tip. Pot atenua pliurile, iar ridurile pronuntate nu vor mai fi o problema. Cel mai bine este sa previi, asa ca ia aceste vitamine pentru piele cat mai repede. Nu trebuie sa astepti sa ai 40 de ani. In acest fel, micile riduri de expresie vor deveni imperceptibile.

Vitamina B2 te poate ajuta sa vindeci pielea inflamata. Cand ai o deficienta de vitamina B2, pielea incepe sa se usuce, in special buzele, in colturi. Asa ca nu uita sa verifici nivelul acestor vitamine, atunci cand esti la medic.

Succes si nu uita cum sa ai grija de pielea si aspectul tau!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *