De ce sa bei bors mai des? Are efecte nebanuite asupra organismului

De ce sa bei bors mai des si care sunt efectele nebanuite ale acestei bauturi de casa? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza. Pentru ca tu sa iti dai seama de ce oamenii de la tara il folosesc atat de des. Si nu doar acestia il considera de folos. Asa ca, daca esti familiarizata cu aceasta bautura stii ca te poate scoate din multe incurcaturi.

De ce sa bei bors mai des? Pentru ca are si efecte anti-imbatranire, plus ca sustine o stare de sanatate impecabila. Sa mai spunem si ca are rolul de a te ajuta sa elimini cu succes toxinele? Da, ai ghicit, borsul te poate ajuta sa pierzi acele kilograme in plus care te deranjeaza de ceva vreme.

Iti readucem aminte ca borsul este acea bautura rezultata din macerarea taratelor de grau si are o gramada de beneficii. Bogat in vitaminele de tip B, dar si C, borsul confera o aroma unica ciorbelor de tot felul.

Borsul este foarte bogat in enzime, dar si calciu, magneziu si fosfor. Acest leac anti-mahmureala ar trebui sa fie consumat mai des. In special daca il cumperi de la tarani, care inca pastreaza retetele traditionale.

De ce sa bei bors mai des? Iata cele mai bune motive

Te scapa de alcool si mahmureala. In sensul ca persoanele care consuma des bors au tendinta de a bea mai putin alcool. Plus ca poate fi leacul perfect dupa o noapte de betie. Asa ca scapa de ameteli si dureri de cap si bea 2 cani de bors. Te vei simti mult mai bine, garantat.

Indigestie. Daca ai mancat ceva ce nu ti-a priit, poate ar fi cazul sa bei o cana de bors, inainte de masa. Vei scapa de senzatia de rau si de cea de voma.

Studiile arata ca previne cancerul. In special cel de colon, asa ca consuma o cana de bors pe zi, timp de o saptamana. Are si rolul de a tine departe bolile cardiovasculare, asa ca nu uita sa faci o cura de bors, din cand in cand. Consuma o cana de bors pe zi, timp de 10 zile. Poti repeta cura dupa cateva luni.

Esti foarte obosita? Ai ratat o noapte de somn si vrei sa te revigorezi rapid? Bea repede o cana de bors si asteapta o jumatate de ora. Vei ramane uimita de efectul sau unic. Borsul este foarte util si in tratarea afectiunilor hepatice sau a glicemiei crescute. Asa ca aceste persoane ar trebui sa consume o cana de bors pe zi, in special inainte de masa.

De ce sa consumi bors? Pentru ca vrei sa reduci colesterolul

Reduce colesterolul si tensiunea arteriala marita. Asa ca inca un motiv in plus de a bea o cana de bors pe zi, din cand in cand. Are si rolul de a preveni bolile rinichilor, dar si infarctul, asa ca borsul ne surprinde intr-un mod foarte placut. Poate ar trebui sa consumam mai des renumitele ciorbe cu bors. Sunt savuroase si muuult mai sanatoase decat stiam!

Dieta cu bors: ce trebuie sa faci pentru a avea succes

Ei bine, in primul rand, haide sa aflam cum se prepara borsul de “dieta”. Sigur stii ca acest bors se prepara din tarate de grau, fiind vorba despre fermentarea naturala a acestora.

Ce beneficii are borsul de casa?

– imbunatateste digestia
– sustine arderea grasimilor
– elimina toxinele din organism
– previne hipertensiunea, etc

Iar daca esti vegetariana, avem si mai multe vesti bune. Borsul de casa contine vitamine din complexul B…vezi cura cu bors COMPLETA AICI >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *