Ce se intampla cand tii o dieta – atentie, poti avea probleme!

Poate ca si tu te-ai intrebat ce se intampla cand tii o dieta de slabire si daca iti faci bine, intr-adevar. Vei ramane surprinsa sa afli ca, in anumite situatii iti poate cauza chiar si probleme de sanatate. In sensul ca este important ca procesul de slabire sa fie unul sanatos.

Ei bine, ce se intampla cand tii o dieta? Poti suferi din pricina variilor afectiuni de sanatate. In special cand neglijezi nutritia si vrei sa slabesti, cu orice pret! Desigur ca este minunat sa slabesti foarte repede, dar nu te agita. Asa ca este important sa intelegi ca trebuie sa mananci sanatos. Adica mineralele, vitaminele si nutrientii nu trebuie sa lipseasca, sub nicio forma.

Nu uita sa variezi alimentele si sa mananci multe fructe si legume. Este vital ca cruditatile sa fie la mare inaltime, in special ca te pot ajuta enorm. Starea de sanatate, procesul de slabire si o energie debordanta te vor insoti peste tot.

Dar haide sa vedem ce se poate petrece, daca nu tii corect dieta de slabire.

Ce se intampla cand tii o dieta? Ce trebuie sa stii?

Cercetarile in domeniu spun ca dieta orientala este chiar mai sanatoasa decat cea mediteraneana, care a fost considerata cea mai eficienta dieta, in anul acesta. Trebuie sa specificam ca o dieta orientala este bazata pe multe fructe si legume, cereale si fructe de mare. In dieta mediteraneana este inclusa carnea, lactatele si ouale, asa ca include mai multe produse animale.

Dieta anului 2019 – ce trebuie sa stii

Un raport american intitutlat “News and World” a concluziat ca dieta mediteraneeana este dieta anului 2019, dupa ce au fost studiate 41 de regimuri de slabire.

Iar asta nu este tot. Gratie faptului ca dieta abunda in plante, fructe si legume este indicata chiar si diabeticilor. Este una dintre cele mai usoare si sanatoase diete alimentare pentru inima, de asemenea.

Dieta mediteraneana te poate ajuta sa pierzi cateva kilograme bune, dar are si rolul de a prelungi speranta de viata…citeste totul despre dieta mediteraneana aici >>>

Ei bine, ce trebuie sa stii este ca dietele cu indice glicemic ridicat sunt foarte periculoase pentru vedere. Asa ca ca acestea iti pot afecta serios ochii. Nu lasa mancarea slaba in nutrienti, dulciurile si sucurile carbogazoase sa te afecteze.

Desigur ca o dieta sanatoasa contine multe cruditati, inclusiv leguminoase. Mananca mai multe alimente crude: precum morcovii, guliile, salata de varza, cartofi fierti usor, broccoli inabusit, etc. Pestele, atat timp cat este crescut in conditii bune sau este salbatic, te va ajuta enorm. Si va sustine o stare de sanatate minunata.

Ce se intampla cand tii o dieta – te vei simti minunat!

…in special daca ai grija sa mananci corect si sa faci sport. Ce ar trebuie sa mananci pentru ca dieta ta sa fie echilibrata?

Consuma:

  • fructe
  • legume
  • leguminoase
  • cereale integrale, paste integrale, orez brun
  • ceai verde
  • carne slaba

Nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi, sa faci miscare de 3 ori pe saptamana si sa te bucuri de acest proces.
Ce se intampla cand tii o dieta in mod corect? Vei slabi si vei reusi sa ai un trup de invidiat, in scurt timp. Desigur ca va mai ramane si procesul de mentinere a siluetei. Nu uita ca o dieta sanatoasa trebuie mentinuta pe tot parcursul vietii. In special daca vrei sa fii si sanatoasa si frumoasa!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *