Supa de mere pentru slabit – o sursa de energie!

Poate ca nu stiai, dar supa de mere este o reteta populara in strainatate, asa ca este vremea sa o descoperi si tu. In special ca poate conferi sanatatii nenumarate beneficii la care poate nici nu te-ai fi asteptat. Vestea cea buna este ca poti absorbi rapid nutrientii, iar ingredientele din aceasta supa sunt minunate. Abunda in minerale, fibre si nutrienti, asa ca supa de mere nu este doar un suc, daca asta iti imaginai.

Cand vei vedea cate ingrediente contine, vei ramane surprinsa sa descoperi ca acest preparat era exact ce aveai nevoie. Vitamina C, fibre, riboflavina si tiamina, sunt doar cateva dintre elementele cheie.

Si unde mai pui ca poti slabi cu usurinta daca consumi aceasta supa?! Trebuie sa incerci acest preparat delicios, cat mai curand!

Supa de mere – cum se prepara si ce trebuie sa retii?

In primul rand, vei ramane uimita cand vei vedea cate ingrediente contine, asa ca vei intelege de ce are atatea vitamine si minerale.

Ingrediente:

  • 2 mere medii, taiate in 4 bucati
  • sucul de la o 1/2 lamaie
  • 2 maini de spanac
  • un avocado, curatat si feliat
  • o mana de frunze de menta ( sau menta uscata)
  • 4 cani mari de apa plata
  • sare de mare

Mod de preparare

Intr-un blender vei adauga toate ingredientele si le vei amesteca pana vei obtine consistenta dorita. Da, este vorba despre o supa de mere cruda sau „raw”, dar nu te lasa descurajata! Este delicioasa si te va ajuta sa fii mai sanatoasa si mai supla.

Evita sa cumperi mere lovite si nu le decoji, pentru cele mai bune efecte. Desigur, ar fi ideal daca ai gasi mere de tara sau organice, pentru mai multa siguranta.

Supa de mere cruda – ingredientele sunt de top!

Merele sunt foarte comune, dar asta nu inseamna ca nu sunt deosebite, prin proprietatile lor. Contin din belsug vitamina C, fibre, riboflavina, tiamina si piridoxina. Au in compozitie fier, cupru, zinc, fosfor, calciu si potasiu. Vor ajuta mult la reglarea batailor inimii si la sanatatea cardiovasculara, in general.

Lamaile sunt la randul lor bogate in vitamina C, fier, magneziu, fibre, vitamina B6 si folati. Au in compozitie si vitamina A, luteina, acid citric, asa ca sunt ideale si pentru a te trata de pietrele de la rinichi.

Avocado sunt o sursa minunata de grasimi naturale, contine vitamina K, folati, vitaminele B5, B6 si C. Au de 2 ori mai mult potasiu decat bananele si vitamina E, niacina si riboflavina. Bogat in grasimi monosaturate, avocado te va ajuta sa arzi cu succes grasimile. Conform parerilor, este chiar indicat in curele de slabire. Iti va scadea apetitul, asa ca vei manca mai rar, declara specialistii.

Avocado nu este eficient doar in supa de mere. Are rolul de a proteja creierul si te a ne feri de bolile degenerative.

5/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *