Bautura care topeste grasimea – te asteptai?

Ai nevoie de aceasta bautura care topeste grasimea, daca esti cu adevarat hotarata sa slabesti pana la vara. Nu de alta, dar chiar si atunci cand tii dieta tot mai ai nevoie de „secrete” care te pot face sa ai un succes si mai mare. In afara de acest lucru, vei afla ca aceasta bautura are si capacitatea de a-ti fortifica sistemul imunitar si de a preveni imbatranirea prematura.

Si unde mai pui ca te poate ajuta sa previi tot felul de boli cronice. Vorbim despre fructul grapefruit, unul dintre ingredientele cheie
.
Bautura care topeste grasimea are rolul de a te ajuta sa fii mai energica si mai plina de viata, asa cum vei observa imediat.

Dieta rapida cu grapefruit – cum se tine?!

Meniu pentru dieta rapida cu grapefruit

Mic-dejun: o cana mare de suc de grapefruit sau jumatate dintr-un fruct, un ou fiert si 2 felii de sunca de curcan

Gustare: cateva nuci de caju..vezi continuarea dietei aici >>>

Bautura care topeste grasimea – cum se prepara?

Nu este ceva complex, nici pe departe, iar ingredientele sunt printre cele mai comune. Vestile bune constau in faptul ca acestea au capacitatea de a arde cu succes grasimile. Indicate in curele de slabire, te vor ajuta sa ai o silueta mai armonioasa ca oricand.

Ingrediente:

  • o cana de suc de grapefruit (stors chiar de tine sau proaspat, in orice caz!)
  • 2 linguri de otet de mere
  • o lingura de miere sau sirop de artar

Se vor amesteca foarte bine si se va servi un pahar inainte de fiecare masa. In acest fel, metabolismul va fi accelerat, iar grasimile vor fi arse cu succes. In special cele din zona abdominala. Desigur, nu trebuie sa te culci pe o ureche. Este necesar sa faci si sport. Tonifierea te va ajuta enorm, in aceasta etapa.

Bautura care topeste grasimea – de ce este atat de eficienta?

Fructul de grapefruit contine naringenina, iar acest antioxidant are rolul de a echilibra cantitatea de insulina si glucoza din organism. Asa ca este foarte eficient si in cazul celor care sufera de diabet.

Alt beneficiu este cel de ardere a grasimilor, asa ca ficatul va fi sustinut, iar grasimile nu se vor mai depune cu rapiditate.

Desigur ca grapefruitul nu este o surpriza pentru cei care tin cure de slabire, avand in vedere ca acesta este printre cele mai populare fructe „de slabit.” Are doar 25 de calorii (!) la suta de grame, asa ca sustine cu succes orice dieta.

Apropo, in afara de bautura care topeste grasimea mai poti consuma grapefruit si ca atare. De exemplu, este o gustare minunata intre mese, atunci cand esti la dieta.

Asadar, daca vrei sa slabesti cu succes, bea aceasta bautura inainte de masa, mananca echilibrat, fa sport si bea multe lichide. Aceasta combinatie nu va da gres, vei slabi cu siguranta si energia ta va fi la cele mai inalte cote, garantat!

4.73/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *