Shake pentru slabit: reteta MINUNE pe care o asteptai!

Acest shake pentru slabit s-ar putea sa devina unul dintre preferatele tale, in special ca are un gust savuros, este super sanatos si te poate ajuta in procesul de slabire!

Asa dupa cum stii, exista si shake-uri de „firma” care-ti promit marea cu sarea… Unii iti sugereaza ca ai putea chiar sa renunti la mancare in favoarea acestora. Nu despre asta vom discuta astazi, in special ca acest lucru nu este deloc sanatos sau eficient. Pentru a slabi trebuie sa mananci sanatos, sa bei multa apa si sa faci sport! Cam acestea sunt premisele care te pot duce pe culmile succesului.

Astazi vom invata cum un shake pentru slabit iti poate face viata mai usoara si…trupul mai zvelt. Vei elibera cu succes toxinele din colon, vei elimina grasimea, iar abdomenul tau va arata mai bine ca oricand.

Shake pentru slabit. Dar care sunt premisele unei diete de succes?!

Asa cum am mentionat si mai devreme, nu este mare filozofie sa slabesti, de fapt. Desigur ca la inceput va fi dificil sa renunti la junk food, procesate sau sucuri…Dar nu va fi sfarsitul lumii. Va fi inceputul unei noi vieti mai sanatoase si fericite. De asemenea, vei stimula procesele de detoxifiere din corp, asa ca sistemul tau imunitar va fi mai puternic si eficace.

Nu doar un shake pentru slabit face minuni, asa cum te asteptai. Este nevoie de determinare, rabdare si disciplina.

Acest shake despre care discutam este plin de nutrienti, vitamine si minerale, asa ca te va ajuta sa elimini grasimile si reziduurile toxice de la nivelul colonului.

Este delicios si eficient, avand la baza fructul papaya.

Shake pentru slabit – cum se prepara?

Ingrediente:

  • 1/2 cana de fulgi de ovaz
  • cateva bucatele de papaya
  • 1/4 lingura de scortisoara
  • 1/2 cana de lapte de migdale sau apa

Mod de preparare:

Nu trebuie decat sa pui toate ingredientele in blender si sa le amesteci pana obtii o pasta omogena. Poti indulci cu putina miere. Ar fi minunat sa consumi acest shake pentru slabit in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

In acest fel, colonul tau va fi mai sanatos, vei avea mai multa energie si vei arde grasimile, in special de la nivelul abdomenului.

Acest shake te va ajuta sa reglezi glicemia, sa cureti arterele, sa elimini problemele gastrice si sa previi oboseala.

Cu acest shake pentru slabit vei reusi sa:

  • tratezi hipertensiunea
  • sa imbunatatesti sanatatea inimii
  • sa dai un impuls sistemului imunitar
  • sa te eliberezi de simptomele menopauzei
  • sa imbunatatesti somnul
  • sa pierzi in greutate
  • sa te vindeci de constipatie

Papaya este un fruct magnific, care ar trebui consumat in perioada de iarna cu precadere, cand oricum cele romanesti nu sunt inca disponibile.

Dieta cu fructe de padure, slabeste rapid 3 kilograme

Sigur ai vrea sa stii ce sa faci pentru a pierde cu usurinta 3-4 kilograme, tocmai de aceea iti vom prezenta dieta cu fructe de padure, un regim de slabit inovator si eficient. Asa cum probabil stii deja, fructele de padure abunda in vitamine, minerale si fibre, asa ca sunt minunate pentru corpul nostru.

Nu uita ca acestea sunt foarte bogate in antioxidanti, resveratrol si multe alte minunatii. Asa ca sunt o adevarata comoara pentru sanatatea noastra…>> (se deschide într-o filă nouă)”>citeste mai multe despre dieta cu fructe de padure aici >>>

4.64/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *