Sucul natural care te fereste de boli. De ce sa-l consumi iarna

Vei ramane uimita cand vei afla ca sucul natural despre care vom discuta astazi te va ajuta sa previi zeci de boli si nici nu este de mirare. Fiind vorba despre o combinatie intre cele mai sanatoase fructe, radacinoase si legume, lucrurile vorbesc de la sine.

In ziua de astazi, oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai preocupati de sanatatea lor, asa ca suntem pe drumul cel bun. Da, stim la ce te gandesti, exista si cei care nu dau doi bani pe dieta, dar nimic nu este pierdut. Tocmai de aceea sucul natural care previne bolile este „vedeta” de astazi.

Este vorba despre un suc natural adaptat la nevoile organismului, in special pe timp de frig.

Sucul natural ideal in preventia bolilor

Fara doar si poate ca micul dejun este o masa importanta, asa ca nu ar trebui sa sari peste aceasta. In special cand ai o zi plina de evenimente in fata ta. Tocmai de aceea sucul natural de astazi poate fi cea mai buna alegere, in materie de mic dejun.

Asa ca, daca nu ai timp sa faci o omleta cu o salata de cruditati sau poate nu ai la indemana o punga de cereale integrale, nu iti face probleme!

Ai nevoie de un storcator de fructe sau un blender, care sa iti faca ziua mai frumoasa. Daca ai mai mult timp de dimineata, iti recomandam sa faci un suc cu ajutorul storcatorului. Acela stoarce fructul efectiv, in schimb blenderul doar le marunteste si amesteca.

Este important de stiut ca sucul natural despre care vorbim trebuie baut pe stomacul gol, deoarece oxideaza repede, asa ca trebuie consumat.

Iata reteta magica despre care vorbim:

 

– o bucatica mica de ghimbir (2-3 cm, in fc de cantitatea dorita de suc)
– 4-5 morcovi
– 2-3 mere
– sucul de la o lamaie

Vei pune in blender sau in juicer aceste ingrediente, dupa care vei savura o cana mare de suc. ATENTIE! Reteta de mai sus s-ar putea sa ofere mai mult de un pahar de suc. Asa ca, daca ti se pare prea mult, poti reduce cantitatile.

Sucul natural care te vindeca va fi pe placul tau!

Mai mult ca sigur, in special daca vei folosi si alimente bio sau ecologice. Daca ai ocazia, nu ezita sa investesti mai multi bani. Este vorba despre sanatatea ta, un aspect esential pentru starea ta de bine. Asa ca, daca ai mere ecologice sau lamai, poti folosi si coaja acestora, atunci cand prepari sucul. In coji exista foarte multe vitamine, iar daca sunt organice poti sa le consumi fara probleme. Ghimbirul este un antixidant excelent si ajuta digestia, iar merele abunda in vitamine si fibre.

Morcovul are nenumarate proprietati, iar important este ca te ajuta sa previi problemele cardiace, printre altele.

Morcovul este o leguma bogata in fibre si proteine si bineinteles apa, iar atunci cand il consumi sub forma de suc este mult mai eficient in curele de slabire. Plus ca este mai usor de consumat, doar ca presupune putin efort din partea ta. Va trebui sa iti rezervi vreo 30 de minute zilnic, pentru prepararea faimosului suc.

Vestea cea buna consta in faptul ca acest suc te scapa de pofta de mancare, conferindu-ti o stare de satietate mai repede decat atunci cand mananci morcovii cruzi...mai multe despre dieta cu morcovi aici >>>

 

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *