Dieta de o luna sau cum sa slabesti sanatos

Dieta de o luna este perfecta pentru acele femei care vor sa aiba o silueta mai armonioasa, intr-un timp relativ scurt. Cu siguranta majoritatea femeilor ar vrea sa fie suple fara prea mari eforturi, dar pentru ca asta sa se intample trebuie sa inveti cateva principii de baza, mai intai.

Nu iti imagina ca este un proces foarte complex, dar un lucru trebuie sa retii. Pentru ca tu sa ramai mereu in forma, sunt necesare anumite eforturi. Daca nu vei fi disciplinata, nu vei putea reusi.

In dieta de o luna vei intelege cat de important este sa mananci sanatos, sa te hidratezi si sa faci miscare. De fapt, sa fim seriosi, cu totii stim ca pentru a slabi, sunt necesare 2 lucruri: sa tii dieta si sa faci sport.

Desigur, activitatea sportiva si dieta pot varia, iar despre aceste modificari vom discuta astazi.

Dieta de o luna – ce presupune?

Dieta de o luna presupune urmarea unor sfaturi foarte utile, pe care tu ar trebui sa le pui in aplicare. Aceste trucuri te vor ajuta sa pierzi cateva kilograme si sa te purifici. Asadar, vom incepe cu diminetile. Acestea ar trebui sa debuteze cu o cana de apa calduta, bauta pe stomacul gol, evident. Fie ca adaugi sau nu suc de lamaie, nu uita de acest aspect.

Este important sa eliberezi toxinele, iar in acest fel tranzitul intestinal va fi accelerat. Dupa ce ai baut apa, va urma micul dejun, la aproximativ 30 de minute.

Dar nu vorbim despre orice fel de mic dejun. Poate ca nu este o dieta foarte restrictiva, dar este clar ca trebuie sa faci anumite modificari. Adica, o omleta cu branza, paine alba si un baton de cereale chiar nu te vor ajuta sa te mentii in forma.

Dar vom descoperi imediat ce ar trebui sa mananci.

Dieta de o luna – idei de meniu

Mic dejun: fulgi de ovaz cu lapte de migdale si afine/ fulgi de cereale cu lapte, o lingurita de unt de arahide, fructe de sezon/ smoothie cu fructe, fara banane sau struguri/ omleta dintr-un singur ou, fara paine, servita cu o salata de cruditati

Gustare: o mana de caju/ un smoothie de fructe de padure/ o mana de zmeura/ un pahar de lapte vegetal

Pranz: supa crema de legume, gratar de curcan si o salata de cruditati/ ciorba de legume, salata verde cu porumb si ton/ legume la cuptor cu peste, o salata verde

Gustare: un mar/ o para/ cateva nuci nesarate si neprajite/ un morcov/ o gulie

Cina: orez cu legume/ o salata de cruditati cu putina branza de capra/ salata de fructe

ATENTIE! Cina se va servi cu 4 ore inainte de culcare, nu mai tarziu. Doar in acest fel digestia va fi gata, iar dieta de o luna va fi incununata de succes.

Desigur, aceste idei de meniu sunt orientative, ideea este sa NU depasesti 1.200 de calorii pe zi. De asemenea, iti recomandam sa alegi multe fructe si legume proaspete.

Dieta de o luna – nu uita de sport

Orice dieta ar trebui completata de activitatile sportive. Nu prea merge altfel, iar trupul tau nici nu va arata la fel de bine, daca nu vei face si sport.

Nu uita sa eviti fast-food-ul, mancarea procesata, dulciurile cu zahar alb, sucurile carbogazoase, alcoolul.

Ai voie sa mananci cat mai sanatos, sa bei apa din abundenta si sa te bucuri de acest proces. Vei vedea ca intr-o luna trupul tau va arata cu totul altfel, daca vei respecta conditiile de mai sus. Succes!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *