Retete de smoothie cu cirese

Despre aceste fructe minunate am vorbit recent, iar acum vom prezenta cateva retete de smoothie cu cirese, un adevarat deliciu. Iar pe deasupra sunt si super sanatoase!

Ciresele abunda in vitamine si minerale, asa ca ar fi bine sa profiti de faptul ca sunt in plin sezon. Le gasesti la tot pasul si ar fi bine sa incerci si alte retete, in afara de celebra placinta cu cirese.

Nu de alta, dar ar trebui sa le consumam mai degraba proaspete, pentru a ne bucura de beneficiile lor unice. Tocmai de aceea am ales cateva retete de smoothie cu cirese care te vor incanta.

Nu uita ca micutele fructe rosii contin antioxidanti, acid elagic, vitamina C, vitamina A, melatonina si antiociane. Ca minerale, sunt prezente: fierul, magneziul si potasiul. Beneficiile cireselor le gasesti si aici >>>

Dupa cum vezi, ai nenumarate motive sa consumi cirese cat mai des. Mai ales ca reprezinta o gustare sau un desert pe cinste.

Retete de smoothie cu cirese – savuroase si sanatoase

1. Smoothie cu cirese si banane

Ingrediente:

– o mana de cirese fara samburi
– o banana
– un praf de fulgi de cocos
– apa
– putina miere sau sirop de artar

Mod de preparare:

Pune totul in blender si mixeaza pana obtii o bautura omogena. Acopera fructele cu apa, daca vrei sa obtii o bautura mai apoasa. Iti va placea la nebunie aroma acestui smoothie unic.

2. Smoothie de cirese cu mango

Ingrediente:

– o mana de cirese
– un mango curatat si feliat
– o lingurita seminte de chia
– o cana lapte de migdale, soia sau caju
– fulgi de cocos

Mod de preparare:

Pune totul in blender si mixeaza pana bautura devine omogena. Daca ti se pare prea densa, mai pune putin lapte vegetal. Vei ramane uimita de savoarea acestor retete de smoothie cu cirese.

3. Smoothie de cirese cu cacao

Ingrediente:

– o mana de cirese fara samburi
– o cana (300 ml) de lapte de soia
– o lingurita de seminte de in
– fulgi de cocos
– o lingurita de cacao
– miere sau sirop de artar

Mod de preparare:

Pune totul in blender si mixeaza pana bautura devine omogena. Acest smoohtie va fi unul deosebit, menit sa te faca sa uiti de retetele plictisitoare. Acesta este un adevarat milkshake de post, bucura-te de aroma sa!

4. Smoothie de cirese cu iaurt grecesc

Ingrediente:

– o mana de cirese fara samburi
– o mana de frunze de spanac
– o cana cu iaurt grecesc
– apa plata
– fulgi de cocos

Mod de preparare:

Pune totul in blender si mixeaza pana bautura devine omogena. O reteta sanatoasa si hranitoare, asa ca poti consuma acest preparat chiar la micul dejun. Aceste retete de smoothie cu cirese sunt o maniera formidabila de a-ti incepe ziua cu dreptul!

5. Smoothie „verde” cu cirese

Ingrediente:

– o mana de cirese fara samburi
– o banana
– un praf de fulgi de cocos
– 1 lingurita de praf de iarba verde de grau
– putina miere sau sirop de artar

Mod de preparare:

Pune totul in blender si mixeaza pana bautura devine omogena. Este bine sa consumi acest smoothie dimineata, pe stomacul gol. Vei ajuta mult procesul de digestie.

Retete de smoothie cu cirese

 

Consuma mai des aceste bauturi energizante, vei vedea ca ai un plus de energie, daca vei incepe sa consumi smoothie-uri pe post de gustari. De ce sa rontai covrigei sau pufuleti la ora 16, cand poti bea un smoothie minunat si sanatos?

Prepara-le de dimineata si savureaza la micul dejun sau la birou o bautura sanatoasa, bazata pe cirese si alte ingrediente sanatoase.

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *